Evkur'dan Katana 17 B12VFK-082XTR alınır mı?

Dostlarım bende biliyorum çok kazık attıklarını ama ailem taksit ile alacak taksitli alabileceğim bir platform önerir misiniz?

Dostlarım bende biliyorum çok kazık attıklarını ama ailem taksit ile alacak taksitli alabileceğim bir platform önerir misiniz?
Hepsiburada, incehesap, sinerji, gaming gen, gibi yerlerden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun hocam

Ebrarbilgisayar MSI yetkili satıcısı ve daha güzel bir fiyat sunuyor. Direkt Ebrarbilgisayarın sitesinden de alabilirsin hepsiburada Ebrarbilgisayar satıcısından da.

Dostlarım ben de biliyorum çok kazık attıklarını ama ailem taksit ile alacak taksitli alabileceğim bir platform önerir misiniz?

Nakit taksitle alacaklarsa tek alabileceği yerler Evkur tarzı kazık yerler, önceden vatan yapıyordu hala yapıyor mu bilmiyorum ama kredi kartına taksitle alacaklarsa her yerde artık taksit mevcut zaten.

Kredi kartına taksitle peşin fiyatına katana 17 b12vfk 082xtr modelini 45k ya hepsiburadadan sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…