Evkur'dan PC toplama

İcardiemir99

Hectopat
Daha fazla  
Evkur'dan güzel bir bilgisayar alacağım. Almayın demeyin. Başka yerden alamıyoruz. Bilgisayarın kötü ve iyi markalarını söyler misiniz? Not: Arkadaşım adına yazıyorum.

Son düzenleme:
Monitör dahil 6 bin oyun için orta ayarlar.

Hocam 16 GB RAM alın çünkü 8 GB RAM bile günümüz için yetersiz kalmaya başladı. SSD kesinlikle olsun, bir de işlemcinin çekirdek sayısı fazla olanı almayı tercih edin (modellerini unuttum kusura bakma. İşlemcinin modelini yazıp kaç çekirdekli olduğuna bak) Kolay gelsin

Hocam 16 GB RAM alın çünkü 8 GB RAM bile günümüz için yetersiz kalmaya başladı. SSD kesinlikle olsun, bir de işlemcinin çekirdek sayısı fazla olanı almayı tercih edin (modellerini unuttum kusura bakma. İşlemcinin modelini yazıp kaç çekirdekli olduğuna bak) kolay gelsin.

Hocam 6 bin APU mu ekran kartlı mı önerirsiniz?

Hocam 6 bin APU mu ekran kartlı mı önerirsiniz?

Şöyle deyim hocam bütçeniz 6 bin olduğuna göre ekran kartlı sistem daha mantıklı ama en doğrusu daha yetkili birisine sorman (pek iyi değilim) ama şu bir geçek ki düşük sistemler APU tercih ediyor iyi sistemler ekran kartı

Şöyle deyim hocam bütçeniz 6 bin olduğuna göre ekran kartlı sistem daha mantıklı ama en doğrusu daha yetkili birisine sorman (pek iyi değilim) ama şu bir geçek ki düşük sistemler APU tercih ediyor iyi sistemler ekran kartı.

Hocam monitör dahil 6 bin şu an en kötü ekran kartı bile 4 bin en mantıklısı APU olur bence arkadaşım adına yazıyorum kendime almayacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı