Evkur'dan Rampage KL-R56 çok defolu

ExE.1

Hectopat
Evkur'dan Rampage KL-R56 adlı oyuncu koltuğunu aldım. Neyse kardeşimin ki geldi normal defosuz oyuncu koltuğu. Aradan 1 hafta geçti benimki de bugün geldi. Açtım, baktım, taktım. Bir kere koltuk ve oturcağın arasında olan boşluk yok. Bel desteği defolu. Kafa yastığı küçük göndermişler. Bir iyi şeyi herhalde demir alt yaparak göndermişler. Tekerleklerin olduğu yer bende demirden. Kutuyuda attık iade kabul etmezler galiba. Garanti belgesi duruyor ama kutu çöpe gitti. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti şansınızı deneyin olmadı buz gibi su için.

Evkur'dan Rampage KL-R56 adlı oyuncu koltuğunu aldım. Neyse kardeşimin ki geldi normal defosuz oyuncu koltuğu. Aradan 1 hafta geçti benimki de bugün geldi. Açtım, baktım, taktım. Bir kere koltuk ve oturcağın arasında olan boşluk yok. Bel desteği defolu. Kafa yastığı küçük göndermişler. Bir iyi şeyi herhalde demir alt yaparak göndermişler. Tekerleklerin olduğu yer bende demirden. Kutuyuda attık iade kabul etmezler galiba. Garanti belgesi duruyor ama kutu çöpe gitti. Ne yapmalıyım?

Some evkur problems, geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiye gönderebilirsiniz, şansınızı deneyin. Yepyeni ürünün kutusunu neden atar ki bir insan? 3 Yıllık klavyemin kutusu da duruyor, 2 yıllık 150TL'lik kulaklığımın kutusu da. Bunlar önemli şeyler dostum. Kargo faturası, kutusu, ürünün belgeleri ve kılavuzlarını saklayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı