Evkur'dan Sıfır S10E Alınır Mı?

onurcan488

Kilopat
Letgo'da konuştuğumuz birinin dediğine göre birlikte Evkur'a gidip S10E alacakmışız. Taksitle ödeyip benden nakit ücret alacak. Sizce bu şekilde alınan bir telefonda ileride kişi krediyi ödeyemezse bir sorunla karşılaşır mıyım?
Cep telefonunun satışının gerçekleştirildiğiyle ilgili kağıt imzalatacağım.

Dolandırıcı olma riski çok yüksek ve bence evkur tarzı yerlerin yakınına dahi yaklaşmayın.
Ayrıca tanımadığınız kişiye para vereceksiniz oda evkurdan taksitle size telefon alıcak burda sizin karınız ne ? hayrına adama nakit mi sağlamış olucaksınız bence uzak durun.

Babam çoğu kez böyle ticaret yaptı. Kredi kartı borcu olanlar kartlarını kullanmayınca Özşanal, Evkur tarzı yerlerden 12 veya 24 ay taksitle ürün alıyorlar. Babamdan bilirim bir ara S8 almıştı. Biri paraya sıkışmış Evkur'dan 12 ay taksitle almış. Babama satmış. Babamda kar payıyla sattı. Tabii ki 3800 TL'lik telefon 5000 TL'ye falan çıkmış. Ayrıca aynı şekilde nüfus fotokopisiyle ve sözleşme ile aldı.

Evkur zaten kredi kartsiz satis yapiyor bildigim kadariyla. Boyle seylere girmenin luzumu yok bence.
Kredi kartı değil de senetle satıyor. Arkadaşın dediği gibi borcu olanlar yapıyor.
Babam çoğu kez böyle ticaret yaptı. Kredi kartı borcu olanlar kartlarını kullanmayınca Özşanal, Evkur tarzı yerlerden 12 veya 24 ay taksitle ürün alıyorlar. Babamdan bilirim bir ara S8 almıştı. Biri paraya sıkışmış Evkur'dan 12 ay taksitle almış. Babama satmış. Babamda kar payıyla sattı. Tabii ki 3800 TL'lik telefon 5000 TL'ye falan çıkmış. Ayrıca aynı şekilde nüfus fotokopisiyle ve sözleşme ile aldı.
Ben satmak için değil de kullanmak için düşünüyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim ben bi düşüneyim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı