Usta Bende Bu Gün Bilgisayar Bakıyordum Babamı İkna Ettim Sıgarayı Bırakırsan 5.000 tl lik bilgisayar alacağım dedi işte babamla bilgisayar bakıyorduk bizde internetten hoş sağlam birşey fakat babam en sonunda kanser etti beni oğlum bunun bundan ne eksiği var diyor bana dark evo ile msı ı karşılaştırıyordu kafayı iyicene sıyıracaktım
sonunda zorla evkura götürdü 2 tane abimizle baktık bilgisayarlara masaüstülerden bir cacık çıkmadı hepsi intel ekran kartlı
Bende Tam ümidi Keseceğim Sordum Nvidia Gforge miydi işte ne haltsa
950M ekran kartlı 4gb lik
İntel ekran kartı da var onboard oda 4 gb lik ekran kartı toplamda 8gb
D İşte 3.5 işlemci hızı işlemci 5.nesil i7 intel 1t hard diski vardı yani elimdeki eski toshiba bilgisayarımdan iyidir baya testen geçmişti 2 duvara atılma 2 masaya vurulma
fiyatı 4.100 tl di bence sağlam eğer bulursan öneririm bekliyorum bu gün almıştık işte seneti vb aldık babamla babamda hayran kaldı fakat bu eskiyi babama vereceğim avcunu yalar
İşte Yani Bence Alma Şu Victoru Benim Hoşuma Gitmedi Hani Eğer 4.100 tl falan bütçen varsa al benim gibi bulursan eğer oralarda beni minumum bu bilgisayar tahmini 2 sene götürür
Usta Önerim Toshiba Al Toshibalar Bayağı Sağlam Çıktı Çünki ben 30 dan fazla sert yumruk 2 duvar 2 masaya vurmaktan bahsediyorum ama bilgisayar sağlam sanki taş
Neyse Hayat Hikayemi Anlatmaktan Farksız Oldu Ama Kısa Ve Özü ALACAKSAN YA MSI YADA TOSHİBA .D İkiside Sağlamlar