Yakınlarınızdan yeni evlenenler elbet vardır; bu insanlar mutlu mu şu an sizce? Ekonomik sorunlar etkiliyor mu? Bu devirde evlenilir mi? Gidişat nereye gidiyor?
Türkiye'de akıl sağlığı normal karşı cins, bir elin beş parmağını geçmez. Ya da ben öyle düşünüyorum. Bilmiyorum arkadaşlar da devir çok sakat. Dikkat edin. Burada evlenmeyin falan demek istemiyorum.
Her şey para değil mesela benim ablam odyometrist evlendiği adam yani eniştem de doktor ama mesela çocukları olduğu zaman onla fazla ilgilenemiyecekler
Yoğun oldukları için
Bu hiç de iyi bir durum değil.
Asgari maaş aldıklarını düşünürseniz (3500 * 2 = 7000) yetmeyebiliyor. Çocuk düşündüklerini varsayarsanız büyük bir ev gerek. Eve mobilya, elektronik eşya, kira, eğlence derken para kalmayabiliyor.
Mutlu değiller. Sabah kahvaltı yapamadığının ailenin olması veya 30 kişinin ailene karışmaya çalışması hoş değil. Ya hepsiyle düşman olup arkadan bela okutacaksın ya da dolandıracaksın. Bizde başka yolu yok.
Her şey para değil mesela benim ablam odyometrist evlendiği adam yani eniştem de doktor ama mesela çocukları olduğu zaman onla fazla ilgilenemiyecekler.
Yoğun oldukları için.
Bu hiç de iyi bir durum değil.