Evleniyorum

Makaleler
1
Evet, 2023 Nisan'ında sevgilimle ayrıldık. Bir süre sonra, başka biriyle fotosunu gördüm ve bu durum beni düşündürdü. Evde üzülmenin anlamı olmadığını fark edip, duygularımı paylaşabileceğim bir arkadaşımla konuştum. O arkadaşımla aramızdaki dostluğun ötesine geçtik ve birbirimize duygularımızı açtık. Zamanla ilişkimiz güçlendi ve sevgilim bir süre Viyana'ya gitmek zorunda kaldı. Dönüşüyle birlikte, 06.02.2024 tarihinde evlilik teklifi ettim. İlk başta tereddüt etti, ancak birkaç gün sonra tekrar teklif ettim ve bu sefer olumlu bir cevap aldım. Düğün tarihi henüz belli değil, ancak nişanımızı mart-nisan ayları arasında planlıyoruz.

Baya bir hızlı ilerlemişsiniz, iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Allah kısmet ederse bende 6.5 seneye devirdiğimiz kız arkadaşımla haziranda evleniyorum. Evlilik kolay değil ve bu kadar hızlı karar vermeniz yanlış olabilir. Umarım mutlu mesut devam eder ve sorunsuz ömür boyu yaşarsınız ama bazen ciddi de konuşup, uyarılar yapmak gerekiyor.

Kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaç senedir arkadaşsınız? Aranızdaki dostluk ağı güçlü ise sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…