Evlilik Programlarının Yasaklanması

Evlilik Programlarının Kapatılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    97
''Oh be! '' dedim altyazıdan görürken. Çok iyi oldu, çok da güzel oldu.

Benim aklıma şu takıldı. Bu salak programların kalkması iyi hoş ama, insanların istediğini izleme özgürlüğü de bir karar ile ellerinden alınmış oldu. Ileride bir sürü toplumsal yasağın (Antalya'da olan içki yasağı olayı gibi) gelmeyeceğini nereden bileceğiz..

Ya olsa bir dert olmasa bir dert...

Olmasın daha iyi.

Ayrıca RTÜK yeniden yapılanmaya gidecek. Eğer RTÜK'nu bekleyecek olsaydık 2058'de kaldırılırdı.

Yasaklanamaz, KHK ile yasaklayasın kardeşim. KHK yetkisi darbe var diye verildi ama bakıyorsun adam kendini padişah zannediyor, herkesin kalemini kırma ve ferman yazma hakkı bulabiliyor kendinde, OHAL kalkar ülke düzene girer. RTÜK uygun bulmuyorsa kaldırır ama KHK ile kaldırılması yanlıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaranamıyorlar yahu...

Ya kardeşim, iyi bir şey değil mi kalkması?

Sanki RTÜK' e gitse çok kısa sürecek.

Her konuda velveleye vermeyin ortalığı. Kavga çıkıyor sonra.
Amacım ortalığı velveleye vermek değil herkes fikrini belirtti benimde fikrimi belirtme hakkım var Bende sevmem hiç izlediğimde yoktur ama bunu khk ile yapmasının yanlış olduğunu belirtmek istedim ben RTÜK olsam zaten daha açıldığı gibi kapatırdım.

Ben de RTÜK olsam kapatırım ama RTÜK' ü (affedersiniz) b** götürüyor.

Bir de sosyal bu tartışmalara gelmiyor, birbirimizi kırıyoruz, bu nedenle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…