EVO 212 İşlemci soğutucuyu sökme

TheTrickesterGod

Centipat
Merhaba arkadaşlar buraya hemen araştırmadan yazmadım. YouTube'da uzun süre videolara da baktım aradığımı bulamadım maalesef şöyle bir problemim var. Cooler Master Evo 212 işlemci soğutucuya sahibim ve macun değişimi için işlemci fan bloğunu çıkarmak istiyorum. Fakat problem şurda internetteki tüm sökme ve takma videolarında 4 tane vida söküldüğünde çıkıyor ama bende vidalı değil de mandallı bir sistem var. Aranızda bu konuda bilgili olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim fotoğrafları eke koyacağım.
20200603_110437.jpg
20200603_110455.jpg
20200603_110500.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin "Araştırmalarınızı" bilmem ancak bence bariz bir şekilde adamlar etrafına elle sökülmesi için dişli yüzey yapmışlar.

Hocam sizin "araştırmalarınızı" bilmem ancak bence bariz bir şekilde adamlar etrafına elle sökülmesi için dişli yüzey yapmışlar.

Yabancı bir Discord forumunda da sordum bu mandalı kaldırmam gerektiğini söylediler.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-06-03_204040_www.technopat.net.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-06-03_204040_www.technopat.net.png
    173,4 KB · Görüntüleme: 99
Taktığınızın tam tersini yapın.
Yani mandalı kaldırın büyük ihtimalle çıkacaktır.

Daha önce ben takmadım geçen sene bilgisayarcıya götürdüğümde macun değişimi yapmıştı keşke o ara baksaydım nasıl yapıldığına. Şu an çevremde açık bilgisayarcı da bulamıyorum sizlerden yardım bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı