Arkadaşlar bütçe de sıkıntı yok. Drone alacağım fakat iki marka arasında kaldım. Yorumlarınız benim için değerli. Bir yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim. Drone önerilerine açığım.
DJI varken neden başka markaya bakıyorsunuz ki hele de bütçe sıkıntısı yoksa?
EVO diye bahsettiğiniz model büyük ihtimalle Drone.net ya da Hubsan üzerinden alacaksınız sanırım. Kendilerinin müşteri memnuniyeti ve desteği sıfır, bana göre de dolandırıcı bir firmadır.
Drone.net.tr şikayet, iletişim, Drone.net.tr yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Drone.net.tr için yazılan tüm şikayet ve kullanı...
Hubsan şikayet, iletişim, Hubsan yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Hubsan için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı yorumlarına bak...
www.sikayetvar.com
Bunun haricinde ilk cümlede de dediğim gibi DJI diğer üreticiler ile kıyaslanamayacak bir seviyede. RAkibi yok. Bahsettiğiniz drone 20.000 TL, bu drone almak için çok da yüksek bir bütçe değil.
Bütçenize göre DJI Mini 3 Pro, DJI Mini 4 Pro, DJI Air 3S alınabilir. Kendi tercihim Mini 4 Pro ya da Air 3S olurdu.
Kullanan, memnun kalan, deneyimini paylaşan binlerce kullanıcısı var Türkiye'de DJI'ın. EVO'yu ise ilk kez siz yazınca duydum.