M mehmet4517 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:28 #1 Sorum başlıktaki gibi, sizce güvenilir mi? Bir sorun çıkar mı?
Çözüm XPlasma Salı 18:37 Evet, güvenilir. Xiaomi'nin Resmi Türkiye distribütörü. Sorun çıkacağını sanmıyorum.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.789 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:37 #2 Evet, güvenilir. Xiaomi'nin Resmi Türkiye distribütörü. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M mehmet4517 Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:38 #3 XPlasma dedi: Evet, güvenilir. Xiaomi'nin Resmi Türkiye distribütörü. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. İçimi biraz rahatlattınız. Ekşi sözlük de bu konu çok dönüyor, mağdur olanlar var. Rezalet diyende var. Artı 0 Eksi
XPlasma dedi: Evet, güvenilir. Xiaomi'nin Resmi Türkiye distribütörü. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. İçimi biraz rahatlattınız. Ekşi sözlük de bu konu çok dönüyor, mağdur olanlar var. Rezalet diyende var.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.789 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 18:40 #4 mehmet4517 dedi: Sağolun hocam. İçimi biraz rahatlattınız. Ekşi sözlük de bu konu çok dönüyor, mağdur olanlar var. Rezalet diyende var. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
mehmet4517 dedi: Sağolun hocam. İçimi biraz rahatlattınız. Ekşi sözlük de bu konu çok dönüyor, mağdur olanlar var. Rezalet diyende var. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.