Evrak fotoğrafındaki yazılar nasıl netleştirilir?

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Ekteki üç evrak fotoğrafındaki yazıları okuyamıyorum. Nasıl netleştirebilirim?

Dosya Ekleri

• Resim6.png
    Resim6.png
    193 KB · Görüntüleme: 59
  • Resim7.png
    Resim7.png
    205,5 KB · Görüntüleme: 55
  • Resim8.png
    Resim8.png
    190,2 KB · Görüntüleme: 52
Ekteki üç evrak fotoğrafındaki yazıları okuyamıyorum. Nasıl netleştirebilirim?
Yazıyı netleştiremezsiniz. Yapay zekayla netleştirme özelliği yapay zekanın fotoğraftaki eksik kısımları fotoğrafın geri kalanına bakarak piksel oluşturmasıyla oluyor fakat burada daha harfler doğru düzgün belli değil yapay zeka ne yazdığını kendisi tahmin edecek değil ya. Fakat başka bir yöntem var mıdır bi' fikrim yok.

Yapay zekalar var bunu yapan ama hiçbiri çok yüksek kalitede sonuç vermiyor. Yazının belli kısımları onlar için de okunamaz durumda çünkü.

Online toollar vardır sitenin birine yükleyip dene ama çok başarılı olmayacaktır.

Yazıda ne yazdığını anlayabiliyorsan veya yapay zekaya yazının çıktısını yani ne yazdigini çıkarmasını iste, sonra da kendin tekrsr bu şekilde yaz.

Ekteki dosyalar büyük ihtimalle bir kaç kez paylaşılmış ve çözünürlüğü çok düşmüş, yapay zeka özellikle Türkçe dil desteği konusunda yetersiz kalıyordu. bu dosyaları da bozuk/hatalı düzeltecektir veya düzeltememiştir zaten. Yazıların büyük bir kısmı anlaşılabilir durumda gibi bir şekilde okunabiliyor size kolay gelsin diyorum sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı