Madem olay bu. Yani kanitlayamacagimiz şeyler saçma bile olsa kabul görür mantığı var. O zaman bende diyorum ki; evren bir balığın midesindedir. O balikta suda yaşıyor. Evren için gerekli enerjiyi de kendi atıklarını yiyerek karşılıyor. Alın bu fikre de saygı duyun. Sonuçta kanitlayamiyorsunuz.
Evren beyin oluyorsa pek ala benim dediklerim de olabilir.
Katılıyorum söylediklerinize. Bilim insanlarınca söylenen şey evrenin sadece yüzde 5'inin keşfedilmiş olduğu. Bir başka değişle bilinen evrenin yalnızca yüzde 5'i görünür halde. Geriye kalan %95 ise kocaman bir bilinmezlik.
Böyle ilginç ve geniş kapsamlı teoriler üretebilecek kadar evreni tanımıyoruz bile.
@.I.N.И.A. Kafalari pırıl pırıl. Başka söze gerek yok. Uğraşılmaya değmez. Insan komplo teorilerine üstünkörü biçimde nasil bu kadar inaniyor akil erdirmek zor.
Eğer beynimizi %100 kapasite ile kullanabilseydik gördüğümüz görüntüleri istediğimiz kadar hızlandırabilir veya yavaşlata bilirdik… Yüz binlerce kilometre ötedeki yıldızları yanımızdaymış gibi izleyebilirdik.
Evet eminim. Emin olmadigim şeyler hakkında kesin konuşmam. Bu lafi asil kendine sorman lazimdi. Asil sana sormak lazım gördüğümüz görüntüleri istediğimiz kadar hizlandirip ve yavaşlatma fikrini neye dayanarak ortaya attın acaba.