Evren mükemmel midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman siz cevabı verebilirsiniz. Yukarda söylediğim mesaj için cevabı bekliyorum.

O cevapları tam veremiyor.
Cevapları veremiyor değilim, senin anlaman için gereken astronomi ve fizik bilgin yok. İşin kötüsü olmadığının farkında olduğun halde hâlâ inat ediyorsun, daha da kötüsü öldükten sonraki hurileri ballandıra ballandıra anlatan cemaat abilerinin laflarını buraya getirip daha da kötü duruma düşüyorsun.

Düzenlilik olmadığı yerde ne tür sorunların olacağı bir araştırın.
Araştırmaya gerek yok, teleskoplarla baktığımız zaman görüyoruz zaten şu anda. Sen bir baksan diyeceğim de daha önce verdiğim örnekteki olay olacak. Galileo'nun arkadaşının dediği gibi, bakarsam inandığım şeylerin bir anlamı kalmayacak...

Söz sakalımı uzatıp başıma da takke geçirdikten sonra sana tekrar anlatırım. Ancak o zaman anlarsın, anlamasan da inanırsın. Bilim insanı düzeyinin dışında yapılabilecek açıklamalar bunlar, sen de bir gün yabancı diller öğrenip kaynakları araştırırsan sen de denilen "basit" terimleri anlarsın.

Bu deney için cevabınızı bekliyorum.
Herakleitos bunu çok güzel bir söz ile açıklamış;
Hiçbir şey boş yere (maten) olmaz, her şey akla (logos) uygun bir şekilde ve zorunluluktan (anagke) olur."
Burda ne demek istemiş?

Bu deney için cevabınızı bekliyorum.
Buna da cevap verdim yukarıda diyeceğim de, "süslü cümleleri" anlayamıyordun sen. Unuttum.

O zaman cevaplarını anlayamayacağın, temelinin olmadığı konularda sorular sorma. Önce git temelini oluştur, bu basit terimleri öğren, biraz da bu konularda kaynak araştır ondan sonra sor ki biz de duvara ceva pveriyormuş gibi olmayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…