Evren Simülasyondan mı ibaret?

Şunlar şöyle dursun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
@PORSHİUS
Hazir elin degmisken bana da bir cevap yaz, heat dead ile simulasyonun ne alakasi var?

Su mesaj:
Ne olduğunu biliyor musun onun?
Evrenin ısı ölümüdür.
Eğer evrenin yok olma gibi bir durumu varsa ve hayatta kalmak için kendi evrenini yaratıyor isen bu zaman kaybı değildir. Ya da başka bir şey için test amaçlı yaratıyorsan. Örneğin biz nasıl maymun-insan evrimi için simülasyonlar oluşturuyor isek onlarda insan-süperinsan yani nereden geldikleri öğrenmek için simüle etmiş olabilirler. Bunlar benim düşüncem değil teori.

Son düzenleme:
Bazı şeyler çok yavaş ilerler gözle görmemize gerek yok 7 bin yıl önce böyle idi bende orada idim tüm süreci gözümle gördüm şahit oldum, ama inanç kavramı bana göre boş ve gereksiz görmeden duymadan nasıl inanılır gerçekler gözle görülmeli hissedilmeli (!)

Kendini zeki ve okumuş sananların yorumlarını okudukça şükür seviyem nirvana yapıyor.

Bu çok ince noktayı ancak ve ancak ruhsal yönü üst düzeyde olan insanlar farkında olabilir.Evet vücudumuz dahil duyu organlarımızla algıladığımız her madde Sanal bir dünyada yaşadığımıza ait en büyük kanıtlardır.Hiç ruhunuzu bu madde dünyasından soyutlamayı denedinizmi...

Yukarı okur musun?

Okudum, ancak baglanti yok hala.

Evrenin bir yok olma modelinin olmasi, ki heat dead gibi bir suru model var, bunu simulasyon oldugunu gostermez.

Ben zannetmistim ki, var olan yokolus modelleri arasinda spesifik olarak heat dead'in evrenin simulasyon olduguna dair bir ipucu icerdigi ile ilgili baglanti kuracaksin ama kuramiyorsun bunu.

Test amacli yaratan super guc bunu bitirmek isteyebilir gibi seyler soyluyorsun, bunlar en iyi ihtimalle dusunce deneyi.

Evrenden bana ne, Türkiye torpilden ve hayat paradan ibaret.

@bitwise heat dead sadece bir örnek ve teori dediğin gibi bir sürü örnek var. Eğer başka bir boyutta ve ileri zamanda yaşayan bir canlılar varsa yok olma eşiğinde olabilir bu sebeple simüle edilmiş olabiliriz. Test amaçlı da simülasyon oluşturulmuş olabiliriz. Geçmişlerini öğrenmek içinde. Bunların hepsi teori. Ben sadece zırt pırt hakaret etmek için konuyu değiştiren arkadaşın ilk başta sorduğu soruyu anlatmaya çalıştım. Bana göre Bing bang, tanrı veya simülasyon bunlar aynı bilinmezlik belki ilerde bunları öğreneceğiz belki de hiç bir zaman cevap bulamayacağız. Ama şunu bilirim hayatta kalmayı başarırsak evrenin simülasyonunu yapabileceğiz. Ve bu soru doğal olarak da bizim de simülasyon olma durumumuzu sorgulatıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…