Evrim Ağacı'ndaki makalelerde çoğunlukla en alta kaynakça koyuluyor. Bu kaynakçaların ne kadar doğru olduğu tartışılır. Zira tek tek incelemek gerekir. Fakat çoğunlukla bilimsel yazılara yanlış diyemeyiz.Bir konuda sohbet ederken arkadaşımın yanlışını düzelttim ve "nereden biliyorsun, kaynak ne?" dedi. Ben de evrim ağacı dedim. O da Evrim Ağacı'nın bir sürü yanlış araştırması olduğunu vs. söyledi. Gerçekten de öyle mi? Güvenilir bir kaynak değil mi evrim ağacı?
Şaka mı bu? Burada sadece islam tarihi var.Youtube üzerinden video çeken kişiler benim için her zaman doğru kaynak değildir. Youtube bir para kazanma platformu o adamlar ne kadar ilgi çekici videolar yaparsa o kadar para kazanıyorlar.
Tarih için bu kaynağı öneririm.
TDV İslâm Ansiklopedisi
TDV İslâm Ansiklopedisi (DİA) dünyada müslümanlar tarafından hazırlanmış ve tamamlanmış ilk İslâm ansiklopedisidir. Hem madde listesi hem de içerik ve üslûp açısından özgün bir ansiklopedidir.islamansiklopedisi.org.tr
Bu söylediğiniz çok saçma bir argüman, tabi ki para kazanmak için yapıyorlar verdiğiniz kaynaktaki yazarlarda para için yazıyor yoksa tarih onlarında pek umurunda olmaz.Youtube üzerinden video çeken kişiler benim için her zaman doğru kaynak değildir. Youtube bir para kazanma platformu o adamlar ne kadar ilgi çekici videolar yaparsa o kadar para kazanıyorlar.
TDV İslâm Ansiklopedisi
TDV İslâm Ansiklopedisi (DİA) dünyada müslümanlar tarafından hazırlanmış ve tamamlanmış ilk İslâm ansiklopedisidir. Hem madde listesi hem de içerik ve üslûp açısından özgün bir ansiklopedidir.islamansiklopedisi.org.tr
@MichealScofield @RMC Team Yahu attığım kaynağı okumadan yorum yapmayın bin bir türlü kaynak var orada.
MOĞOLLAR - TDV İslâm Ansiklopedisi
Ortaçağ dünya tarihinde önemli rol oynayan ve özellikle İslâm dünyasındaki tahribatıyla tanınan bir kavim.islamansiklopedisi.org.tr
İNGİLTERE - TDV İslâm Ansiklopedisi
Avrupa’nın kuzeybatısında bir ada devleti.islamansiklopedisi.org.tr
BERLİN ANTLAŞMASI - TDV İslâm Ansiklopedisi
Osmanlı Devleti ile İngiltere, Fransa, Rusya, Almanya, Avusturya ve İtalya devletleri arasında 13 Temmuz 1878’de imzalanan antlaşma.islamansiklopedisi.org.tr
Bir konuda sohbet ederken arkadaşımın yanlışını düzelttim ve "nereden biliyorsun, kaynak ne?" dedi. Ben de evrim ağacı dedim. O da evrim ağacı'nın bir sürü yanlış araştırması olduğunu vs. söyledi. Gerçekten de öyle mi? Güvenilir bir kaynak değil mi evrim ağacı?
Para kazanmak için yapıyorlar diye illa yalan olacak değil.Youtube üzerinden video çeken kişiler benim için her zaman doğru kaynak değildir. Youtube bir para kazanma platformu o adamlar ne kadar ilgi çekici videolar yaparsa o kadar para kazanıyorlar.
TDV İslâm Ansiklopedisi