Evrim Ağacı videosundaki tampon yerine pamuk kullanılır mı?

yukibutboy

Centipat
Daha fazla  
Bir videosunda bir tür sarhoşluktan bahsetmişti. Tampon yerine pamuk ile denesek işe yarar mı? Ve yakıcı etkisi olur mu? bu çok önemli.
Bu videoda açıklıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten böyle bir şeyin işe yaramayacağını net bir şekilde bahsetmiş, kullandığınız şeyin değişmesi sonucu değiştirmez. Bu tür yöntemler yerine içmeyi denemeniz daha mantıklı olabilir bence.

Canın çok acır, hem de çok.

Hocam haklısınız ancak bir kere alkole başlamadım hep teklif edilse de. Nedeni ise bir kere başlarsam ömür boyu bağımlı olurum şarap vs ile de idare edemem uyuşturucuya kadar gider. Hayatımı sarhoşluk ile mahvetmemek istiyorum o yüzden böyle düşündüm.

Hocam onun yerine içseniz aileniz izin vermeyip sizi dövse bundan 10 kat daha az acı verir.
Hocam içme konusunda düşüncemi yazdım. Bir kere başlarsam uyuşturucuya kadar giderim kendimi tanıyorum.

Afedersinizde bir tarafa alkollü tampon sokmak daha mı iyi?

Bırakın bu işi hocam, olacağı falan da yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…