Evrim Ağacı videosundaki tampon yerine pamuk kullanılır mı?

Sarhoşken daha rahat olmaz mı hocam? Bitki çayı olarak önerileriniz var mıdır ayrıca?

Sarhoş olmak sadece sorunu ertelemektir. İlerleyen zamanlarda o sorun dahada büyür. En iyisi sakın kafa ile düşünüp sorunu çözmek.

Sarhoş olmak sadece sorunu ertelemektir. İlerleyen zamanlarda o sorun dahada büyür. En iyisi sakın kafa ile düşünüp sorunu çözmek.
Çok teşekkür ederim. Düşünmüyorum artık. Malum arkadaş çevresine de sorulmuyor böyle sorular.

Çok teşekkür ederim. Düşünmüyorum artık. Malum arkadaş çevresine de sorulmuyor böyle sorular.

Eğer alkole yönlendiren bir arkadaş çevren var ise daha düzgün kişilerle takıl derim. Benim nickime bak umutsuzum ancak çözümü alkol/sigara/uyuşturucuda aramıyorum. Spor ile çözüyorum. Sende deneyebilirsin istersen.

Eğer alkole yönlendiren bir arkadaş çevren var ise daha düzgün kişilerle takıl derim. Benim nickime bak umutsuzum ancak çözümü alkol/sigara/uyuşturucuda aramıyorum. Spor ile çözüyorum. Sende deneyebilirsin istersen.
Eski çevremde vardı şu an daha az var. Hatta yok diyebilirim. Şu sıralar daha elit bir çevrem olunca sorasım gelmiyor bunları. Arkadaş çevremi de tavlama sanatı üzerine inşa etmek de istemiyorum bir yandan kararsızım. Spor konusuna gelince sağlık durumları nedeniyle yapamıyorum.

Eski çevremde vardı şu an daha az var. Hatta yok diyebilirim. Şu sıralar daha elit bir çevrem olunca sorasım gelmiyor bunları. Arkadaş çevremi de tavlama sanatı üzerine inşa etmek de istemiyorum bir yandan kararsızım. Spor konusuna gelince sağlık durumları nedeniyle yapamıyorum.

Spor sadece fiziksel olarak yapılmaz mental olarak da spor yapabilirsin. Yeni bir dil öğrenmek/bulmaca çözmek/günlük yazma gibi.

Bir videosunda bir tür sarhoşluktan bahsetmişti. Tampon yerine pamuk ile denesek işe yarar mı? Ve yakıcı etkisi olur mu? bu çok önemli.
Bu videoda açıklıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alkol tüketenlerin ortak bir deyimi vardır; "ağzınla içmek" diye.

Kalınbarsaktan çok hızlı emilimine ihtiyaç duyacak bir ilaç harici, medikal durum dışında, bulaşmamak iyidir, bazen fazla eğilmek iyi olmayabilir tabi, bilemeyiz. Temiz tut yeter.

Bir şey içeceksen kendi dozunu ayarlaman ve ruh haline etki etmeyecek, veya edecek durumda içeceksen ona göre bir ortamda olman gerekli - ki saçmalamanı engelleyecek güç kuvvette insanlar olsun, sabah da özür dilerken yerleri silmeni izlesinler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı