Sakinleştirici çaylar; stres, yorgunluk, bitkinlik ve sinirlilik anında içebileceğiniz en doğal 12 sakinleştirici çay, yatıştıran etkileriyle bu listede!
Sakinleştirici çaylar; stres, yorgunluk, bitkinlik ve sinirlilik anında içebileceğiniz en doğal 12 sakinleştirici çay, yatıştıran etkileriyle bu listede!
Eğer alkole yönlendiren bir arkadaş çevren var ise daha düzgün kişilerle takıl derim. Benim nickime bak umutsuzum ancak çözümü alkol/sigara/uyuşturucuda aramıyorum. Spor ile çözüyorum. Sende deneyebilirsin istersen.
Eğer alkole yönlendiren bir arkadaş çevren var ise daha düzgün kişilerle takıl derim. Benim nickime bak umutsuzum ancak çözümü alkol/sigara/uyuşturucuda aramıyorum. Spor ile çözüyorum. Sende deneyebilirsin istersen.
Eski çevremde vardı şu an daha az var. Hatta yok diyebilirim. Şu sıralar daha elit bir çevrem olunca sorasım gelmiyor bunları. Arkadaş çevremi de tavlama sanatı üzerine inşa etmek de istemiyorum bir yandan kararsızım. Spor konusuna gelince sağlık durumları nedeniyle yapamıyorum.
Eski çevremde vardı şu an daha az var. Hatta yok diyebilirim. Şu sıralar daha elit bir çevrem olunca sorasım gelmiyor bunları. Arkadaş çevremi de tavlama sanatı üzerine inşa etmek de istemiyorum bir yandan kararsızım. Spor konusuna gelince sağlık durumları nedeniyle yapamıyorum.
Bir videosunda bir tür sarhoşluktan bahsetmişti. Tampon yerine pamuk ile denesek işe yarar mı? Ve yakıcı etkisi olur mu? bu çok önemli.
Bu videoda açıklıyor:
Alkol tüketenlerin ortak bir deyimi vardır; "ağzınla içmek" diye.
Kalınbarsaktan çok hızlı emilimine ihtiyaç duyacak bir ilaç harici, medikal durum dışında, bulaşmamak iyidir, bazen fazla eğilmek iyi olmayabilir tabi, bilemeyiz. Temiz tut yeter.
Bir şey içeceksen kendi dozunu ayarlaman ve ruh haline etki etmeyecek, veya edecek durumda içeceksen ona göre bir ortamda olman gerekli - ki saçmalamanı engelleyecek güç kuvvette insanlar olsun, sabah da özür dilerken yerleri silmeni izlesinler.