Dark_bl Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Böyle hata alıyorum nasıl düzelilir? Bilgisayarımı DMZ adresine ekledim bir süre düzeldi ama şu an devam ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum bu arada.
Böyle hata alıyorum nasıl düzelilir? Bilgisayarımı DMZ adresine ekledim bir süre düzeldi ama şu an devam ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum bu arada.
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 5 Ocak 2025 #2 Dark_bl dedi: Eki Görüntüle 2389785 Böyle hata alıyorum nasıl düzelilir? Bilgisayarımı DMZ adresine ekledim bir süre düzeldi ama şu an devam ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kapatıp deneyin.
Dark_bl dedi: Eki Görüntüle 2389785 Böyle hata alıyorum nasıl düzelilir? Bilgisayarımı DMZ adresine ekledim bir süre düzeldi ama şu an devam ediyor. GoodbyeDPI kullanıyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI kapatıp deneyin.
Dark_bl Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 chocletemofyyxx dedi: GoodbyeDPI kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bişey değişmedi yine aynı chocletemofyyxx dedi: GoodbyeDPI kapatıp deneyin Genişletmek için tıkla... DNS ile alakalı olabilirmi? Modem kapatıp açtım düzeldi ! Son düzenleme: 5 Ocak 2025
chocletemofyyxx dedi: GoodbyeDPI kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Bişey değişmedi yine aynı chocletemofyyxx dedi: GoodbyeDPI kapatıp deneyin Genişletmek için tıkla... DNS ile alakalı olabilirmi? Modem kapatıp açtım düzeldi !
chocletemofyyxx Hectopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 1.150 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Cihaz adı Windowslover İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,70 GB) VRAM:128MB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Kadın 5 Ocak 2025 #4 Dark_bl dedi: Bişey değişmedi yine aynı DNS ile alakalı olabilirmi? Modem kapatıp açtım düzeldi ! Genişletmek için tıkla... Bazen çözüm gözünün önünde oluyor .d
Dark_bl dedi: Bişey değişmedi yine aynı DNS ile alakalı olabilirmi? Modem kapatıp açtım düzeldi ! Genişletmek için tıkla... Bazen çözüm gözünün önünde oluyor .d