W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 2 Temmuz 2025 #31 goktug.59 dedi: Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üstteki arkadaşlarda kırmızı yazması gayet normal. İlk gümrüğe girişi uyarmak için kırmızı bir şekilde alert çıkar. Yaklaşık 1 gün sonra falan kaybolur. Bir sıkıntı yok, gümrüğe takılmamış daha. Genişletmek için tıkla... Benim 4 gündür kırmızı alert duruyor, hiç bir gelişme yok
goktug.59 dedi: Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Üstteki arkadaşlarda kırmızı yazması gayet normal. İlk gümrüğe girişi uyarmak için kırmızı bir şekilde alert çıkar. Yaklaşık 1 gün sonra falan kaybolur. Bir sıkıntı yok, gümrüğe takılmamış daha. Genişletmek için tıkla... Benim 4 gündür kırmızı alert duruyor, hiç bir gelişme yok
K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #32 WhiteWalker23 dedi: Benim 4 gündür kırmızı alert duruyor, hiç bir gelişme yok Eki Görüntüle 2525831 Genişletmek için tıkla... Öyle hocam aynı şekilde bekleniyor. Başka ürün alan arkadaşlarında başında aynı dürüm var. Shenzen dışı bir yerlerden.
WhiteWalker23 dedi: Benim 4 gündür kırmızı alert duruyor, hiç bir gelişme yok Eki Görüntüle 2525831 Genişletmek için tıkla... Öyle hocam aynı şekilde bekleniyor. Başka ürün alan arkadaşlarında başında aynı dürüm var. Shenzen dışı bir yerlerden.
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 4 Temmuz 2025 #33 bu haftanın da sonuna geldik. bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim hele de 2 günde gümrükten çıkanları görünce...
bu haftanın da sonuna geldik. bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim hele de 2 günde gümrükten çıkanları görünce...
K kepenss Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #34 WhiteWalker23 dedi: bu haftanın da sonuna geldik. bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim hele de 2 günde gümrükten çıkanları görünce... Genişletmek için tıkla... Sorma hocam, bu ülkede her işte bir sıkıntı var zaten...
WhiteWalker23 dedi: bu haftanın da sonuna geldik. bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim hele de 2 günde gümrükten çıkanları görünce... Genişletmek için tıkla... Sorma hocam, bu ülkede her işte bir sıkıntı var zaten...
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 5 Temmuz 2025 #35 kepenss dedi: Sorma hocam, bu ülkede her işte bir sıkıntı var zaten... Genişletmek için tıkla... Elektronik: Shenzhenaudio indirimleri başladı hocam bizde 1 günde gitmedi. ayın 30undan beri böyle gözüküyor. Hala aynı mı hocam www.technopat.net şu konuya bak hocam. galiba sıkıntı oluşmuş. inceliyorum şuan.
kepenss dedi: Sorma hocam, bu ülkede her işte bir sıkıntı var zaten... Genişletmek için tıkla... Elektronik: Shenzhenaudio indirimleri başladı hocam bizde 1 günde gitmedi. ayın 30undan beri böyle gözüküyor. Hala aynı mı hocam www.technopat.net şu konuya bak hocam. galiba sıkıntı oluşmuş. inceliyorum şuan.