Eweadn S9 Pro kablosuz fare nasıldır?

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki fareyi gördüm bir arkadaşımda tam elime oturdu. Acayip iyiydi alınır mı? Sensörü kalitesi falan iyi mi? Aerox 3 kablolu kullanıyorum şu an.

S9 Ultra kullanıyorum bir süredir fiyatının üzerinde bir mouse bence tavsiyemdir. Mchose da hangi mcu bulunuyor kendi sitesinde net bir veri göremedim. Par2862 mcu bence kötü değil, Pixart'ın üretimi. Son zamanlarda yeni mouselarda sık çıkmaya başladı. Şimdiye kadar sorun yaşamadım pili çok iyi dayanıyor. Bir çok mouse denedim pil olarak bence Nordic 52840 mcu lu mouselardan çok daha iyi. 2K-4K' da kullanılıyorum performans olarak da fark hissetmedim, takılma ve bağlantı kopması gibi şeyler yaşamadım. Nordic de sık olmasa da yaşıyordum. Sensör olarak zaten bilinen bir sensör. Çok mouse değiştiren biri olarak mcu da bence önemli olan düzgün ayarlanmış olması. Kaliteli sensör ve mcuları kullanıp düzgün çalışmayan bir çok ürün var maalesef. Son olarak global incelemeleri düşmüş Youtube'a. Ben alırken yoktu pek incelemesi, göz atabilirsiniz.

En iyi mcuyu kullanıyor, Realtek.

En iyi mcuyu kullanıyor, Realtek.
Realtek bir marka. Model belirtilmemiş onu kastettim. Neye göre en iyi dediğinizi bilmiyorum yeni yeni kullanılmaya başlamış sanırım ancak güç-verimlilik-stabilite üçlüsünde güzel bir denge sağladılarsa iyi olabilir. Yalnızca güç bakımından kıyaslıyorsanız güzel ayarlanmadıysa uzun vadede benim gözümde çöp olur. Güçlü bir mcu ise gücü kısılarak nordic vb. mculardan daha verimli ve stabil bir hale getirilmiş olabilir mouse için. Güncel mcular 8K hz de rahat çalışabilecek güçte. Değişikliğe gidiliyorsa güçten ziyade verimlilik ve stabilite odaklı geliştirme olması gerektiğini düşünüyorum.

MCHOSE A5 ultrada kullanılan model belli, aşağıya bırakacağım. L7 Pro'da da büyük ihtimalle aynısı kullanıldı. İstersen de sorabilirsin.

MCHOSE A5 ultrada kullanılan model belli, aşağıya bırakacağım. L7 Pro'da da büyük ihtimalle aynısı kullanıldı. İstersen de sorabilirsin.

Eki Görüntüle 2486400
Eki Görüntüle 2486398

burada da belirtiliyor zaten.

Anlatamadığım bir nokta var sanırım. Mcuların hangi frekansta nasıl çalışmaya ayarlandığı önemli temel olarak. Mcu yu olduğu gibi takıp bırakmıyorlar. Bu mcu lar çok amaçlı yalnızca mouse için üretilmiyor gereksinimlere uygun ayarlanıyor. Yazan değerler maksimum çıkabildiği peek noktası. Pil ile çalışan mouse için bu değerlerde çalıştığını hiç sanmıyorum. Ne pil dayanır ne de stabilitesini koruyabilir bir süre sonra. Önemli olan optimum halini gerek donanımla gerek yazılım ile ince şekilde ayarlayabilmek. Kağıt üzerinde kıyaslama ile pek bir şey elde edemezsiniz maalesef yanlış düşünüyorsunuz.
Şahin bir araca Ferrari motoru takıp yine aynı hızda giderseniz size ekstra masraf ve bolca ısı olarak geri dönecektir. Önemli olan amaca uygun en iyi kombinasyonu yaratmak.

Bende aldım şu an gayet memnunum birbirlerinden görüp aynı eleştiriyi yapan bir topluluk TR maalesef.

Bende aldım şu an gayet memnunum birbirlerinden görüp aynı eleştiriyi yapan bir topluluk TR maalesef.

Sen memnunsun diye bir ürün iyi veya sorunsuz olmuyor hocam. Şu anki üründen bağımsız söylüyorum. Genele bakılır ve uzun kullanıma bakılır. S9'da genele bakılmıyor çünkü genel yok kullanan yok yani.

Ben memnunum dedim diye ürün iyi olur diye bir şey mi dedim? Dostum en bilgi sensin anladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…