Eweadn S9 Pro kablosuz fare nasıldır?

O konuda haklısın. Niye bu kadar zoruna gittim anlamadım ama.

Herkes birbirine bakıp kötülüyor diyorsun ama seninde araştırmadığına eminim.

Araştırma yapmadan ürünü aldım ve şu şu özellikler var alınır vb diye övdüğümü sanmıyorum ilk cümleden random bir şeyler çıkarıp yazma ban yemek istemiyorum.

Araştırma yapmadan ürünü aldım ve şu şu özellikler var alınır vb diye övdüğümü sanmıyorum ilk cümleden random bir şeyler çıkarıp yazma ban yemek istemiyorum.

Konu başlığı "nasıldır" diyor. Sende diyorsun ki ben aldım gayet memnunum TR kitlesi cart curt. Adamı almaya ikna ediyorsun bir nevi, illa ağzından o kelimenin çıkmasına gerek mi var ima ediyorsun?

Konu başlığı "nasıldır" diyor. Sende diyorsun ki ben aldım gayet memnunum TR kitlesi cart curt. Adamı almaya ikna ediyorsun bir nevi, illa ağzından o kelimenin çıkmasına gerek mi var ima ediyorsun?

Bu yanıttan sonra çıkacağım çoluk çocukla uğraşamam. Yanıtı ben alan kişiye mi verdim beğendim diyen adama mı verdim kendini bilgil falan sanıyorsan önce uslubunu düzelt bence adam ben beğendim lafımı duyup alacak olsa gelip buraya post açıp araştırma yapmaz ki yanıtı o şahsa vermedim.

Kendimi bilgili falan sanmıyorum tam tersi hatta.

Üslubuma laf atıp benimle bu şekilde konuşmayacak olsaydın hiç tartışmayabilirdik iyi günler dilerim.

Kendimi bilgili falan sanmıyorum tam tersi hatta.

Eki Görüntüle 2505826

Üslubuma laf atıp benimle bu şekilde konuşmayacak olsaydın hiç tartışmayabilirdik iyi günler dilerim.

Cümlemi yanlış anlayıp üstüme giden sensin ama tartışmaya gerek benim hatam varsa ben özür dilerim iyi günler.

Bende aldım şu an gayet memnunum birbirlerinden görüp aynı eleştiriyi yapan bir topluluk TR maalesef.
Güle güle kullanın. Benim hala en sevdiğim mouse kendileri. Maalesef forumların eski tadı kalmamış. Eskiden çok daha iyiydi bu tarz topluluklar. "Tavsiye etmek" nedir onu bile bilmeyen kullanıcılar mevcut, karalama daha ağırlıklı maalesef...
Forumda ısrarla tavsiye edilen ürünlerde mevcut elimde ama yarısı beş para etmez. Cidden karşılaştırma yapılmadan kötülenmemesi gerekiyor. Ama bilmedikleri ürünleri ilginç bir şekilde kötülüyor insanlar.

ARKADAŞLAR VXE R1 PRO MAX ALDIM KOMUYU GORTLATMAK GİBİ OLDU AMA AKLIMDA Bİ SORU VAR İNTARNETTE GÖRDÜĞÜM KUTUDAN FARKLI KUTU GELDİ WRAİTH TEN ALDIM ÇAKMA FALAN MI

ARKADAŞLAR VXE R1 PRO MAX ALDIM KOMUYU GORTLATMAK GİBİ OLDU AMA AKLIMDA Bİ SORU VAR İNTARNETTE GÖRDÜĞÜM KUTUDAN FARKLI KUTU GELDİ WRAİTH TEN ALDIM ÇAKMA FALAN MI
İnternette izlediğiniz videolar SE veya normal versiyonlara ait olabilir Pro Max versiyonunun videosunu izlediğinize emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…