Eweadn X75 alınır mı?

• Konuyu başlatan Yuiis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.245

Yuiis

Decipat
Makaleler
1
İyi sosyaller, bu klavyeyi yeni gördüm. Bu fiyata daha bilinen ve kaliteli markalar olduğunu biliyorum tabii ama ürün görüntü olarak hoşuma gitti ve markası hakkında çok bilgim olmadığı için merak ettim. Başka ürün önerisi yerine bu ürün nasıldır onu konuşursak daha iyi olur. Zaten şu anda bir klavye almayı düşünmüyorum, sadece bu ürünün alıp alınmayacağı konusunda yorumlarınızı merak ettim.

Merhaba, Attack Shark K86 kullandım ve bataryası 4000 olduğu için şarjı çok gitmiyordu. Bu ürün 8000 mAh sanırım şarj süresi üzmez gibi duruyor ayrıca K86 ile aynı para ve keycapsleri çok hoş duruyor. Keşke bunu alsaymışım :/

Merhaba, Attack Shark K86 kullandım ve bataryası 4000 olduğu için şarjı çok gitmiyordu. Bu ürün 8000 mAh sanırım şarj süresi üzmez gibi duruyor ayrıca K86 ile aynı para ve keycapsleri çok hoş duruyor. Keşke bunu alsaymışım :/
Evet, görüntü olarak benim de hoşuma gitti ama kalitesi nasıldır bilemedim. O yüzden deneyimleyen yada bilgisi olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca hocam siz sanırım klavyenin ışıklarını açık kullanıyorsunuz. Bendeki klavyede de 4000 mah var ama 1 aydan fazla yeterli oluyor ışıklar kapalı şekilde. Işıkları açınca ciddi oranda düşüyor kullanım süresi.

Evet, görüntü olarak benim de hoşuma gitti ama kalitesi nasıldır bilemedim. O yüzden deneyimleyen ya da bilgisi olan kişilerin yorumlarını merak ediyorum.

Ayrıca hocam siz sanırım klavyenin ışıklarını açık kullanıyorsunuz. Bendeki klavyede de 4000 mAh var ama 1 aydan fazla yeterli oluyor ışıklar kapalı şekilde. Işıkları açınca ciddi oranda düşüyor kullanım süresi.

Hocam aldınız mı aldıysanız memnun musunuz? Çünkü bende almayı düşünüyorum. Tasarımı falan inanılmaz hoşuma gitti ve 8000 mAh olması apayrı bir avantaj.

Hocam aldınız mı aldıysanız memnun musunuz? Çünkü bende almayı düşünüyorum. Tasarımı falan inanılmaz hoşuma gitti ve 8000 mAh olması apayrı bir avantaj.

Hocam galiba açıklamayı okumadınız. Ve cevabını vereyim alınmaz. Kendisi de almadı bizzat arkadaşım kendisi. Bu konuda klavyeyi alabilirsiniz Elektronik: MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1850 TL bu klavye ile alakalı sorunu da bu konuya yaz arkadaşın konusunu rahatsız etmeyelim.

Merhaba, geçen hafta eweadn x75 modelinin beyaz rengini satın aldım tavsiye ederim gayet kullanışlı şarj süresi özellikle beni çok şaşırttı tek şarj ile 10 gün gidiyor klavyenin rgb aydınlatması çok iyi %100 kullanan var mı bilmiyorum aydınlatma çok fazla ve gözünü ağrıtıyor ben %20 olarak kullanıyorum bu bile fazla gelebiliyor. Ayrıca klavyenin sesi muazzam fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-01 at 19.52.07.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-01 at 19.52.07.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 116
Merhaba, geçen hafta eweadn x75 modelinin beyaz rengini satın aldım tavsiye ederim gayet kullanışlı şarj süresi özellikle beni çok şaşırttı tek şarj ile 10 gün gidiyor klavyenin rgb aydınlatması çok iyi %100 kullanan var mı bilmiyorum aydınlatma çok fazla ve gözünü ağrıtıyor ben %20 olarak kullanıyorum bu bile fazla gelebiliyor. Ayrıca klavyenin sesi muazzam fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor
Hayırlı olsun, uzun süreli kullanım sonrası da yaşadıklarınız ve deneyimleriniz hakkında da güncelleme yaparsanız güzel olur.

Merhaba, geçen hafta eweadn X75 modelinin beyaz rengini satın aldım tavsiye ederim gayet kullanışlı şarj süresi özellikle beni çok şaşırttı tek şarj ile 10 gün gidiyor klavyenin RGB aydınlatması çok iyi %100 kullanan var mı bilmiyorum aydınlatma çok fazla ve gözünü ağrıtıyor ben %20 olarak kullanıyorum bu bile fazla gelebiliyor. Ayrıca klavyenin sesi muazzam fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

Hocam merhaba, klavye ile ilgili biraz bilgi verebilir misin, herhangi bir problem yaşadın mı? Malzeme kalitesi vs. nasıl, driver hakkında da biraz bilgi verirsen sevinirim.

Hocam merhaba, klavye ile ilgili biraz bilgi verebilir misin, herhangi bir problem yaşadın mı? Malzeme kalitesi vs. nasıl, driver hakkında da biraz bilgi verirsen sevinirim.
Hocam merhaba, yazınızı geç gördüm. Klavye gerçekten güzel tavsiye ederim yazılımında herşeyi tam olarak vermişler. Başka bir markadan bu tarz ürün almak istenilse 2000tl daha pahalı olacaktır diye düşünüyorum. Düşünmeden alabilirsiniz.

Hocam merhaba, yazınızı geç gördüm. Klavye gerçekten güzel tavsiye ederim yazılımında her şeyi tam olarak vermişler. Başka bir markadan bu tarz ürün almak istenilse 2000TL daha pahalı olacaktır diye düşünüyorum. Düşünmeden alabilirsiniz.

Hocam şeyi sormak istiyorum. Ses tekerleğine uygulama atayabiliyor muyuz Spotify gibi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı