V Victim Femtopat Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 23 2 Mayıs 2025 #11 ubiiyy dedi: Hocam şeyi sormak istiyorum. Ses tekerleğine uygulama atayabiliyor muyuz Spotify gibi? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak atama yapılıyor mu bilmiyorum ama FN tuşu ile kullanıldığı zaman ses açma kapatma oluyor diye biliyorum.
ubiiyy dedi: Hocam şeyi sormak istiyorum. Ses tekerleğine uygulama atayabiliyor muyuz Spotify gibi? Genişletmek için tıkla... Direkt olarak atama yapılıyor mu bilmiyorum ama FN tuşu ile kullanıldığı zaman ses açma kapatma oluyor diye biliyorum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 Victim dedi: Direkt olarak atama yapılıyor mu bilmiyorum ama FN tuşu ile kullanıldığı zaman ses açma kapatma oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben direk ses tekerini atamayı merak ediyorum. Zahmet olmazsa bir bakar mısın hocam?
Victim dedi: Direkt olarak atama yapılıyor mu bilmiyorum ama FN tuşu ile kullanıldığı zaman ses açma kapatma oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben direk ses tekerini atamayı merak ediyorum. Zahmet olmazsa bir bakar mısın hocam?