Suatcan2112 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Öncelikle selamum aleyküm, kullandığım Wi-Fi adaptörü EWN-999 sürekli kopma oluyor bağlantı 10 saniyede bir gidip geliyor driverleri yükledim geri yükledim ama yine olmadı çözümünü bilen biri Allah rızası için yardım etsin Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2021
Öncelikle selamum aleyküm, kullandığım Wi-Fi adaptörü EWN-999 sürekli kopma oluyor bağlantı 10 saniyede bir gidip geliyor driverleri yükledim geri yükledim ama yine olmadı çözümünü bilen biri Allah rızası için yardım etsin
S Saers Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir.
Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir.
Suatcan2112 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Saers dedi: Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef 10 Saers dedi: Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki abi Windows 8 olurmu yoksa illa 7 mi yapmam lazım abi ? Son düzenleme: 5 Nisan 2021
Saers dedi: Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef 10 Saers dedi: Öncelikle hangi Windows sürümünü kullanıyorsun söyler misin? Eğer Windows 10 ise sanırım driveri bulunmuyor. Bu yüzden sürekli kopma olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki abi Windows 8 olurmu yoksa illa 7 mi yapmam lazım abi ?
S Saers Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Windows 8 uyumlu yazıyor Windows 7 Windows XP uyumlu.
Suatcan2112 Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Saers dedi: Windows 8 uyumlu yazıyor Windows 7 Windows XP uyumlu. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun Abe
Saers dedi: Windows 8 uyumlu yazıyor Windows 7 Windows XP uyumlu. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun Abe