Modeme düşen IP ile internette gözüken IP'nin aynı olması lazım bu da yanlış hatırlamıyorsam internet sağlayıcısı operatörünüz sizi kendi havuzuna almış o yüzden başkalarına port açamıyorsunuz.İyi günler, 30120 adına modem arayüzünden port açmak istiyorum ama açtığım zaman port kontrolde kapalı gözüküyor. Modem modelim ewr F303.
Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor?Modeme düşen IP ile internette gözüken IP'nin aynı olması lazım bu da yanlış hatırlamıyorsam internet sağlayıcısı operatörünüz sizi kendi havuzuna almış o yüzden başkalarına port açamıyorsunuz.
Modeme düşen IP ile internette gözüken IP'nin aynı olması lazım bu da yanlış hatırlamıyorsam internet sağlayıcısı operatörünüz sizi kendi havuzuna almış o yüzden başkalarına port açamıyorsunuz.
Çözümü bulursanız babada belirtir misiniz ben hiçbir çözüm bulamamıştım.Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor?
İnternet sağlayıcımı aradım onlara istediğim portu açtırdım şu an port kontrol yaptığımda benim bilgisayarımdan portu açmam gerektiğini söylediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.