EWR F303 router üzerinde açılan port, port kontrolde kapalı gözüküyor

ardiii

Decapat
Daha fazla  
İyi günler, 30120 adına modem arayüzünden port açmak istiyorum ama açtığım zaman port kontrolde kapalı gözüküyor. Modem modelim EWR F303.

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-25_015528637.png
    resim_2024-06-25_015528637.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 29
İyi günler, 30120 adına modem arayüzünden port açmak istiyorum ama açtığım zaman port kontrolde kapalı gözüküyor. Modem modelim ewr F303.
Modeme düşen IP ile internette gözüken IP'nin aynı olması lazım bu da yanlış hatırlamıyorsam internet sağlayıcısı operatörünüz sizi kendi havuzuna almış o yüzden başkalarına port açamıyorsunuz.

Modeme düşen IP ile internette gözüken IP'nin aynı olması lazım bu da yanlış hatırlamıyorsam internet sağlayıcısı operatörünüz sizi kendi havuzuna almış o yüzden başkalarına port açamıyorsunuz.
Peki bu durumda ne yapmam gerekiyor?

İnternet sağlayıcımı aradım onlara istediğim portu açtırdım şu an port kontrol yaptığımda benim bilgisayarımdan portu açmam gerektiğini söylediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı