EX-H410M-V3 anakarta M.2 SSD takılabilir mi?

KALENDER74

Centipat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, benim sorum şöyle:

Benim 1 harddiskim, 1 adet SSD mevcut. Anakartımda bunun yanına ekstra olarak M.2 SSD takmak istiyorum, anakartım desteklemiyor galiba. Ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz?

Alacağım M.2 SSD 1 TB. Öneri SSD'lere açığım, eğer destekliyorsa.

Dram çok fark ediyormu
Windows kurarsanız sayılır ama sadece depolama için pek farkı olmuyor. Sadece SSD'nin ömrünü ve aktarma/okuma istikrarını arttırıyor.

Windows'ta ise DDR4 RAM hızından ötürü aktif olarak akıcılık sağlıyor. Malum anlık işlemler yapıyor Windows.

Olurlar ama ekran kartının engel yapmayacağından emin olun. Birde hız konusunda 1GB/s alırsınız, sürümleri karıştırmışım kusura bakmayın.

Olurlar ama ekran kartının engel yapmayacağından emin olun. Birde hız konusunda 1GB/s alırsınız, sürümleri karıştırmışım kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 2515182
Çok sağol yardımların içinn

Dostum diğerleri engel oluyor
MAXGO 3013 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları bunu buldum iş görür mü

Dostum diğerleri engel oluyor
MAXGO 3013 M.2 Nvme Ssd Ngff To Pcie 3.0 X1 Adaptör M Key Kart Çevirici Dönüştürücü - Fiyatı, Yorumları bunu buldum iş görür mü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…