Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 24 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar elimde EX20v modem var. Ekipler kurulum yaptığından beri reset atmamıştım. Dün modeme reset atınca 5GHz ve 2.4GHz birleşmiş. Bunları nasıl ayırabilirim?
Arkadaşlar elimde EX20v modem var. Ekipler kurulum yaptığından beri reset atmamıştım. Dün modeme reset atınca 5GHz ve 2.4GHz birleşmiş. Bunları nasıl ayırabilirim?
S smash Kilopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #2 Ben de ayırmaya çalışıyorum, iki ağın da ismi aynı. Siz yapabildiniz mi?
Edin Dzekoo Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.274 10 Kasım 2023 #3 smash dedi: Ben de ayırmaya çalışıyorum, iki ağın da ismi aynı. Siz yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hallettim de nasıl yaptım hatırlamıyorum. Kendim kurcaladım modemin arayüzünden yaptım.
smash dedi: Ben de ayırmaya çalışıyorum, iki ağın da ismi aynı. Siz yapabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hallettim de nasıl yaptım hatırlamıyorum. Kendim kurcaladım modemin arayüzünden yaptım.