TurkNet kullanıcısıyım. Adresimde VDSL internet bulunuyordu. Fibere başvurmuştum, geldiler kutusunu apartmana yerleştirdiler. Az önce de ekip gelip kutudan daireme interneti çekti. Lakin kurulumu gerçekleştirirken sorduğumda verilen EX20v modemini kullanmak zorunda olduğumu söylediler. Saçma geldi. Öncelikle internet sadece salonda bulunuyor. Bilgisayar kendi odamda. Buna çözüm olarak Keenetic Extra DSL ve Keenetic Extra kullanıyordum. İkisi birbirine bağlıydı. DSL salondan interneti alıp odamdaki extraya yolluyordu, extradan da bilgisayarıma çekiyordum. Açıkçası verilen modem de çok kaliteli gelmedi bana. Yanında ufak bir kutu da verdiler, hassas olduğunu söylediler falan. Şu an salondaki durum bu.
Üstte kendi modemim, altında verdikleri hassas olan kutu, onun da altında verdikleri ve kullanmak zorunda olduğum modem. Sarı data kablosunu Keenetic'e bağlayıp bu modemi aradan çıkaramaz mıyım? Yoksa modem kaliteli midir? Kaliteliyse elimdeki Keenetic Extra DSL ve Keenetic Extra ile ne yapacağım? Bilgisayarıma nasıl internet sağlayacağım?