EX530 TP-Link GHz ayarı nasıl yapılır?

yigitxz

Femtopat
Daha fazla  
Bu yüzden 2.4GHz ve 5GHz'in adını farklı yapamıyorum. Modemin adı EX530 TP-Link

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240624-172416_Drive.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 242
  • 20240624_172334.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 213
Reis aynı cihaz bende de var ama sende gözüken bant yönlendirme ayarı bende yok 2.4 ile 5ghz ayıramıyorum sen nasıl yaptın

Reis aynı cihaz bende de var ama sende gözüken bant yönlendirme ayarı bende yok 2.4 ile 5ghz ayıramıyorum sen nasıl yaptın
Bende aynı sorunu yaşıyorum fotolarda olması gereken 2.4 ve 5ghz i ayırma yolunu 2 3 aydır hala bulamadım turkcell kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayip uzaktan yaparlar heralde bende turkcel var ama uğraşmadım hala 2.4 ile 5ghz i ayiramadim eğer siz çözüm yolu bulursanız bana da bildirirseniz sevinirim.

Reis aynı cihaz bende de var ama sende gözüken bant yönlendirme ayarı bende yok 2.4 ile 5GHz ayıramıyorum sen nasıl yaptın.

Bir de 1. fotoğraf olması gereken 2. fotoğraf bende olan ayarlar bende de o 2.4 le 5GHz ayarı yok.

Ben de yeni bağlattım superonline konuştuğum da o ayarı kendilerinin açabildiğini söyledi şuan internet yok o sıkıntı çözülünce tekrar arayıp açtıracağım geri yazarım buraya olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…