EX530v modem 2.4GHz nasıl ayrılır?

• Konuyu başlatan C4NS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 5.449

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Oyundayken sürekli 5GHz ile 2.4GHz arasında geçiş yapıyor ve sürekli oyundan atıyor, bir türlü ayıramadım. Öyle bir seçenek bulamadım ayırma ile ilgili. Bazıları isim değişince ayrılıyor demişler ama isim değiştirsem bile sadece isim değişiyor yani başka bir seçenek çıkmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken sürekli 5GHz ile 2.4GHz arasında geçiş yapıyor ve sürekli oyundan atıyor, bir türlü ayıramadım. Öyle bir seçenek bulamadım ayırma ile ilgili. Bazıları isim değişince ayrılıyor demişler ama isim değiştirsem bile sadece isim değişiyor yani başka bir seçenek çıkmıyor.
İkisine ayrı isim verince ayrı gözükmesi lazım.

Kablosuz ayarlarına girip fotoğraf atar mısın?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum YouTube'a yazınca çıkıyormuş zaten çözüm.

Aynı arayüz değil.

O değiştirmenin bilgisayar ayarlarından kapatılması gerek sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241030_084229_Chrome.jpg
    Screenshot_20241030_084229_Chrome.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı