EX530v modem 2.4GHz nasıl ayrılır?

• Konuyu başlatan C4NS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 6.397
Hocam müşteri hizmetlerini arayın hallediyorlar, ben sandbox. Ova ile şifreyi öğrendim kendi Router'ımı kullanıyorum EX530v akıl alır bir cihaz değil, internete girmeye müsaade ediyor sadece ona şükür.

Servis sağlayıcı cihazlarının alayı böyle hatta bazıları DNS bile değiştirmene izin vermiyor.

Hocam müşteri hizmetlerini arayın hallediyorlar, ben sandbox.ova ile şifreyi öğrendim kendi router'ımı kullanıyorum ex530v akıl alır bir cihaz değil, internete girmeye müsade ediyor sadece ona şükür.
Müşteri hizmetleriyle görüşüp bantları ayırdım. Şahsi merakım şu: sandbox.ova nedir ve sizin router'ınız bu modemden daha mı hızlı? Hangi konuda avantajları var? Müsait anınızda cevaplarsanız çok memnun olurum.

Müşteri hizmetleriyle görüşüp bantları ayırdım. Şahsi merakım şu: Sandbox. Ova nedir ve sizin router'ınız bu modemden daha mı hızlı? Hangi konuda avantajları var? Müsait anınızda cevaplarsanız çok memnun olurum.

Sandbox. Ova PPPoE kullanıcı adını öğrenmek için VirtualBox kullanarak yapılan bir yöntemdir. YouTube'da videoları bulunuyor hocam. Haricen aldığınız modem ile yazılımsal olsun donanımsal olsun çok fazla fark vardır. En basitinden ISP kısıtlamaları yoktur aldığınız modemde.

Müşteri hizmetleriyle görüşüp bantları ayırdım. Şahsi merakım şu: sandbox.ova nedir ve sizin router'ınız bu modemden daha mı hızlı? Hangi konuda avantajları var? Müsait anınızda cevaplarsanız çok memnun olurum.

Farklı router kullanmak eve gelen internet hızını değiştirmez ancak iç ağda servis sağlayıcının verdiği router ile yaşadığınız problemleri giderebilirsiniz ki sizin senaryoda bu 2.4 ve 5 wifi hattını ayıramamak. Ki onu da müşteri hizmetleri çözüyor.

Benim senaryomda sabit ip kullandığım için ve hobi amaçlı da olsa hosting vs. uğraştığım için düzenli firmware güncellemesi alan ve kontrolü tamamen bana ait bir router bana daha çok güven veriyor.

İlla merak ediyorsanız ama google üzerinden sandbox.ova virtualbox superonline anahtar kelimelerini aratırsanız rehber bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı