KaanPasha Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2023 #1 Exactinus - Aradığın Ev Dekorasyon Ürünleri ve Posterler Burada adlı siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi?
Exactinus - Aradığın Ev Dekorasyon Ürünleri ve Posterler Burada adlı siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi?
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #2 KaanPasha dedi: Exactinus - Aradığın Ev Dekorasyon Ürünleri ve Posterler Burada adlı siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bu siteden alışveriş yapmadım fakat yani bana pek inandırıcı gelmedi site tasarımı vs olsun ben dolandırıcıyım diye bağırıyor fakat tabii ön yargılı olmamak lazım size kalmış.
KaanPasha dedi: Exactinus - Aradığın Ev Dekorasyon Ürünleri ve Posterler Burada adlı siteden daha önce alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bu siteden alışveriş yapmadım fakat yani bana pek inandırıcı gelmedi site tasarımı vs olsun ben dolandırıcıyım diye bağırıyor fakat tabii ön yargılı olmamak lazım size kalmış.