Rasitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bir ara bunu açamanın bir yolu vardı şu an bulamadım. O videoyu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bir ara bunu açamanın bir yolu vardı şu an bulamadım. O videoyu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 2.016 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #2 SkinsRestorer isimli eklentiyi kur. Eklentinin adını yanlış yazmış olabilirim ama aramaya skins yada skin yazsanız en başta çıkar.
SkinsRestorer isimli eklentiyi kur. Eklentinin adını yanlış yazmış olabilirim ama aramaya skins yada skin yazsanız en başta çıkar.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 330 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 Rasitt dedi: Arkadaşlar bir ara bunu açamanın bir yolu vardı şu an bulamadım. O videoyu bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... SkinRestorer kur düzelir
Rasitt dedi: Arkadaşlar bir ara bunu açamanın bir yolu vardı şu an bulamadım. O videoyu bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... SkinRestorer kur düzelir
Rasitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #4 xEgel dedi: SkinsRestorer isimli eklentiyi kur. Eklentinin adını yanlış yazmış olabilirim ama aramaya skins yada skin yazsanız en başta çıkar. Genişletmek için tıkla... hocam nereden eklentilere gireceğim tam bilmiyorum komple unutmuşum siteyi
xEgel dedi: SkinsRestorer isimli eklentiyi kur. Eklentinin adını yanlış yazmış olabilirim ama aramaya skins yada skin yazsanız en başta çıkar. Genişletmek için tıkla... hocam nereden eklentilere gireceğim tam bilmiyorum komple unutmuşum siteyi
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 330 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #5 Rasitt dedi: hocam nereden eklentilere gireceğim tam bilmiyorum komple unutmuşum siteyi Genişletmek için tıkla... Sunucu yazılımını papermc olarak değiştirip 3 çizgiden eklentiler kısmı gelmesi gerek Not: dünyayı yedekleyin silinecek
Rasitt dedi: hocam nereden eklentilere gireceğim tam bilmiyorum komple unutmuşum siteyi Genişletmek için tıkla... Sunucu yazılımını papermc olarak değiştirip 3 çizgiden eklentiler kısmı gelmesi gerek Not: dünyayı yedekleyin silinecek
Rasitt Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #6 Mami1938 dedi: Sunucu yazılımını papermc olarak değiştirip 3 çizgiden eklentiler kısmı gelmesi gerek Not: dünyayı yedekleyin silinecek Genişletmek için tıkla... sadece bizim ekranda kendi skinimiz gözüküyor onda steve gözüküyor bunu düzeltebilir miyiz acaba
Mami1938 dedi: Sunucu yazılımını papermc olarak değiştirip 3 çizgiden eklentiler kısmı gelmesi gerek Not: dünyayı yedekleyin silinecek Genişletmek için tıkla... sadece bizim ekranda kendi skinimiz gözüküyor onda steve gözüküyor bunu düzeltebilir miyiz acaba
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 330 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #7 Rasitt dedi: sadece bizim ekranda kendi skinimiz gözüküyor onda steve gözüküyor bunu düzeltebilir miyiz acaba Genişletmek için tıkla... SkinRestorer çözüm zaten
Rasitt dedi: sadece bizim ekranda kendi skinimiz gözüküyor onda steve gözüküyor bunu düzeltebilir miyiz acaba Genişletmek için tıkla... SkinRestorer çözüm zaten