MrArthurMorgan Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu Aternosa aktarabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu Aternosa aktarabilir miyiz?
Çözüm A1peren 28 Nisan 2025 MrArthurMorgan dedi: Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu aternosa aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar.
MrArthurMorgan dedi: Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu aternosa aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 28 Nisan 2025 #2 MrArthurMorgan dedi: Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu aternosa aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar. Artı 1 Eksi Çözüm
MrArthurMorgan dedi: Arkadaşlarımla bir MC sunucusu açacağım. Exarotondan açmayı düşünüyorum ama kredi bitince sıkıntı oluyormuş. Exaroton da kredi bitince sunucuyu aternosa aktarabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar.
KS KS MrArthurMorgan Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 A1peren dedi: Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 1 Eksi
A1peren dedi: Aktarabiliyor olman lazım. Dünya sekmesinden gidip world. ZIP'i indir sonra Aternos'a aktar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.