TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 6 Eylül 2020 #1 Netflix üzerinde en yüksek kalitesi 4K'mı yoksa 1080P mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Netflix üzerinde en yüksek kalitesi 4K'mı yoksa 1080P mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2020 #2 İzlenir fakat thumbnaildeki soldaki kızı(adını unuttum) hiç sevmedim, çok "cringe", gram ısınmadım. Onun dışında gayet güzel muhabbetler oluyor, yarışmalar survivor tadını vermiyor, o yüzden de ben izledim.
İzlenir fakat thumbnaildeki soldaki kızı(adını unuttum) hiç sevmedim, çok "cringe", gram ısınmadım. Onun dışında gayet güzel muhabbetler oluyor, yarışmalar survivor tadını vermiyor, o yüzden de ben izledim.
deactivatedfemo Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 683 Çözümler 2 6 Eylül 2020 #3 Bence kendine saygısı olan izlememelidir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 6 Eylül 2020 #4 deactivatedfemo dedi: bence kendine saygısı olan izlememelidir. Genişletmek için tıkla... Nedenini de belirtseydiniz hocam keşke.
deactivatedfemo dedi: bence kendine saygısı olan izlememelidir. Genişletmek için tıkla... Nedenini de belirtseydiniz hocam keşke.