Sırf sana kaliteli geldi diye Casper kaliteli olmuyor senin dediğin gibi olsaydı Rampage Gamepower gibi markalarr zirvede olurdu senin dediğin gibi olsa.
Excalibur 23.8” oyuncu monitör modelleri Casper ile sizlerle. Yüksek görüntü kalitesi ve oyunlarda üstün performans için Excalibur 23.8” monitör modelini keşfedin.
Fiyatına göre iyi bence. Bende Excalibur 27'' 2K 144 Hz monitör kullanıyorum. Hiç de arkadaşların dediği gibi kronik sorunlar yaşamadım. Marka sempatizanlığı yapmıyorum. Bütçeme uygun geliyorsa alırım. Ona bakarsak her markanın her ürününde sorun olabilir. O zaman hiçbir markayı tercih etmeyelim.
Abra A7 V13.1 17,3" Gaming Laptop, Nvidia RTX3050 ekran kartının üstün performansını yeni 11. Nesil Intel Core i5-11400H işlemcisiyle tamamlıyor!
www.monsternotebook.com.tr
Ürünün içinden çıkan hdmi kablosunu kullanıyorum ve max 120hz destekliyor garip bir şekilde. Monitörün hdmi girişinde ise 144hz display port girişinde 200hz yazıyor.
Kendi gönderdikleri kablo ile 144hz alamıyorum. Bilgisayarımdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sizce neden?
HDMI kablo ile 144 Hz'e kadar yenileme hızı alabilirsin. DisplayPort kablosu ile kullanman gerekli zaten 200 Hz istiyorsan. Bunda garip bir durum nerede?