bugra56 Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 30 Ağustos 2023 #2 bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle.
bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... Evet kesinlikle.
4 452695 Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.639 Çözümler 9 30 Ağustos 2023 #3 Daha iyi yaptın. Linkini atarsan ürünün daha detay verebiliriz.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 30 Ağustos 2023 #4 Tabii ki de HP daha iyi. Excalibur kelimesini forumda yasaklatmak lazım.
6 699956 Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 601 Çözümler 1 30 Ağustos 2023 #5 bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... kesinlikle hp victus
bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... kesinlikle hp victus
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #6 BeTas dedi: Tabii ki de HP daha iyi. Excalibur kelimesini forumda yasaklatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Neden la ben 2 yıl kullandım bakımını yaparsan sıkıntı çıkarmaz.
BeTas dedi: Tabii ki de HP daha iyi. Excalibur kelimesini forumda yasaklatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Neden la ben 2 yıl kullandım bakımını yaparsan sıkıntı çıkarmaz.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 Casper çöpüne para verilmez, iyi yapmışsın.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 30 Ağustos 2023 #8 AsdAsLAYEr dedi: Neden la ben 2 yıl kullandım bakımını yaparsan sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bende 2 tane Excalibur var hocam lanet bir şey. İç dizaynı çok kötü ayrıca malzeme kalitesi leş.
AsdAsLAYEr dedi: Neden la ben 2 yıl kullandım bakımını yaparsan sıkıntı çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Bende 2 tane Excalibur var hocam lanet bir şey. İç dizaynı çok kötü ayrıca malzeme kalitesi leş.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #9 BeTas dedi: Bende 2 tane Excalibur var hocam lanet bir şey. İç dizaynı çok kötü ayrıca malzeme kalitesi leş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şans diyelim hocam bende hiç sıkıntı çıkarmadı rbg'si dışında seviyorum.
BeTas dedi: Bende 2 tane Excalibur var hocam lanet bir şey. İç dizaynı çok kötü ayrıca malzeme kalitesi leş. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum şans diyelim hocam bende hiç sıkıntı çıkarmadı rbg'si dışında seviyorum.
Wavelength Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #10 bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... En iyisini yaptınız.
bugra56 dedi: Arkadaşlar selam. Başlıkta gördüğünüz gibi özellikleri daha iyi olan bir Excalibur yerine HP Victus aldım. Sizce iyi mi yaptım? Genişletmek için tıkla... En iyisini yaptınız.