Excalibur bilgisayar alınır mı?

Fotoğraflarda RTX olarak gösteriyor olabilir. Hangi sistemlerde mesela? Bu bütçede RTX olması imkansız.

Hocam Allah aşkına emoji yerine yazsanıza. Parçalar uyumlu ise alınır demeye getirdim zaten yani bune.

7000 TL 1650 Super almak düpedüz dolandırıcılıkdır, konu sahibinin kafasını karıştırmayın.

Önerdiğim sistemin fiyat 5114 yalnız.

Evet baktım ama o siteden almayacağım, babamın bana söylediği siteden alacağım.

site önermedim ki? Toplama önerdiğim için parçaları attım.

Attığın anakart işlemciyle bile uymuyor. Ayrıca 5100 bile fazla.

Hocam Allah aşkına emoji yerine yazsanıza. Parçalar uyumlu ise alınır demeye getirdim zaten yani bune.

Önerdiğim sistemin fiyat 5114 yalnız.

site önermedim ki? Toplama önerdiğim için parçaları attım.

Sistemde neden SSD yok? Anakartı uyumsuz seçmişsiniz işlemci 1200 soket attığınız anakart 1151 soket. PSU ve kasa yok patatesle çalıştıracak herhalde PC'yi. Ayrıca neden RAM'ler o kadar pahalı?

Sistemde neden SSD yok? Anakartı uyumsuz seçmişsiniz işlemci 1200 soket attığınız anakart 1151 soket. PSU ve kasa yok patatesle çalıştıracak herhalde PC'yi. Ayrıca neden RAM'ler o kadar pahalı?

Bunlar sadece parça. Ve SSD olmadan da olur. Benim Ark ımın PC'si füze ama SSD yok.

Peki resim öylesine konulmuş desek sitem doğru mudur?

Link atar mısınız lütfen? Görmediğim bir şey üzerinden konuşmak istemiyorum fakat excalibura hiç bulaşmayın.
İçine hangi marka SSD koydukları belli değil kronik sorunlu olabilir.
Hangi marka RAM koydukları belli değil çipleri sorunlu olabilir.
PSU çok kalitesiz.
Kasa fırın.
Ve pahalı. Bunlar almamak için 5 tane sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…