Excalibur bilgisayar vidası nasıl açılır?

Ardaack

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın Excalibur marka dizüstü bilgisayarımı servise vermiştim bakımları için bugün RAM yükseltmek için arka kapagı açarken 3 tane vida rahat çıktı 4'e geldigimde vida dönmüyordu zorlayınca tornavida vidanın üzerinden atlıyor yalama olacak ne yapmam lazım bırakıp servise mi göndermeliyim yoksa bir çözümü var mı?

Arkadaşlar yazın Excalibur marka dizüstü bilgisayarımı servise vermiştim bakımları için bugün RAM yükseltmek için arka kapagı açarken 3 tane vida rahat çıktı 4'e geldigimde vida dönmüyordu zorlayınca tornavida vidanın üzerinden atlıyor yalama olacak ne yapmam lazım bırakıp servise mi göndermeliyim yoksa bir çözümü var mı?

Tornavida atlıyorsa demekki tam uygun değil o tornavida. Daha uyan bir tornavida ile dene. Bu arada çeviremiyorsan tornavidanın üst kısmında genellikle delik olur, o deliğe başka uzun bir tonavida ucu takıp kaldıraç etkisi yapabilirsin.

Tornavida atlıyorsa demek ki tam uygun değil o tornavida. Daha uyan bir tornavida ile dene. Bu arada çeviremiyorsan tornavidanın üst kısmında genellikle delik olur, o deliğe başka uzun bir tonavida ucu takıp kaldıraç etkisi yapabilirsin.

En az 10 çeşit tornavdia denedim düz tormavidalardan bile denedim olmuyor dediginiz kaldıraç etkisini deneyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı