R Razmann Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #1 En son yayınlanan Windows 10 güncellemesini kurduktan sonra oldu. Diğer modellerin hatta Thunderobot'un (Aynı bilgisayarları tedarik eden diğer marka) Control Center'ını da kurdum ama açamadım. Not: SD Card takılı değil. Format attım ve düzeldi. Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
En son yayınlanan Windows 10 güncellemesini kurduktan sonra oldu. Diğer modellerin hatta Thunderobot'un (Aynı bilgisayarları tedarik eden diğer marka) Control Center'ını da kurdum ama açamadım. Not: SD Card takılı değil. Format attım ve düzeldi.
YUSUFİ42 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #2 Buda olursa al Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buda olursa al Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et