Excalibur Control Center'da kullanım değerleri görünmüyor

Adnnefefdn

Centipat
Arkadaşımda Casper Excalibur G770 var Excalibur Control Center'da ekran kartı kullanım yüzdesi ve derece ayarları görünmüyor oyun da oynasa AutoCAD'de açsa değişme olmuyor fakat görev yöneticisinde görünüyor ve oyuna girdiğinde (ETS 2 GTA 5) ekran kartının kullanım yüzdesi doğal olarak artıyor. Bunun üzerine Control Center'ı silip yeniden yüklemeyi denedik fakat denetim masasından silinmiyor ve aşağıdaki uyarıyı veriyor.

eb78a096-0be2-418c-8104-67353ab484a2.jpg

Yeniden kurmaya çalıştığımızda ise önce.

a143247d-b12b-483f-a812-8fd1a7bf7131.jpg

Bu uyarıyı veriyor yeniden dene deyince sürekli aynı uyarı daha sonra yönetici olarak çalıştırmaya çalışıyoruz bu seferde.

007bbec5-6b48-4017-8b1a-3ff22b3fe793.jpg

Bu uyarı geliyor ek bilgi ye tıklayıp yine de çalıştır diyoruz fakat yine bir sonuç yok. Ne uygulamayı kaldırabiliyoruz ne de silebiliyoruz. Garantiye göndermeden çözebilme yolu mümkün mü acaba?
Arkadaşımda Windows deneme sürümü vardı ve süresi de bitti acaba bununla da ilgili olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda Casper Excalibur G770 var Excalibur Control Center'da ekran kartı kullanım yüzdesi ve derece ayarları görünmüyor oyun da oynasa AutoCAD'de açsa değişme olmuyor fakat görev yöneticisinde görünüyor ve oyuna girdiğinde (ETS 2 GTA 5) ekran kartının kullanım yüzdesi doğal olarak artıyor. Bunun üzerine Control Center'ı silip yeniden yüklemeyi denedik fakat denetim masasından silinmiyor ve aşağıdaki uyarıyı veriyor.

Eki Görüntüle 796489

Yeniden kurmaya çalıştığımızda ise önce.

Eki Görüntüle 796494

Bu uyarıyı veriyor yeniden dene deyince sürekli aynı uyarı daha sonra yönetici olarak çalıştırmaya çalışıyoruz bu seferde.

Eki Görüntüle 796497

Bu uyarı geliyor ek bilgi ye tıklayıp yine de çalıştır diyoruz fakat yine bir sonuç yok. Ne uygulamayı kaldırabiliyoruz ne de silebiliyoruz. Garantiye göndermeden çözebilme yolu mümkün mü acaba?
Arkadaşımda Windows deneme sürümü vardı ve süresi de bitti acaba bununla da ilgili olabilir mi?

Zaten uygulama var gözüküyor siz kaldırmak yerine dosyalarını silmişsiniz hata yaptınız bende de aynı cihaz var bende ilk başta gittim dosyalarını sildim sonra bu hata ile kaarşılaştım sonra format attım sanırsam emin değilim bir şekilde düzelmişti dosyalarını 1 tane kalmayacak şekilde silin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı