Excalibur E236FVC-D 23.6 Curved oyuncu monitörü nasıldır?

kzy289

Femtopat
Daha fazla  
Casper Excalibur'un yeni bir modeli çıkmış galiba 3 ay önce 200Hz 1ms renk kalitsesi güzel deniliyor ama hiçbir yorum veya incelemeye rastlamadım. Aranızda bilen var mı alınır mı? Casper alınmaması yönünde bir sürü yorum gördüm ama nedeni hiçbir zaman yazılmamıştı. Monitör ayaklarında sorun olduğu söylenmişti. Bu modelini fiziksel olarak bir mağaza da inceledim, dayanıklı gibiydi. Excalibur E236FVC-D 23.6” Curved oyuncu monitör, dediğim monitör bu. Fiyat bakımından ucuz. Bu fiyat aralığında başka önerdiğiniz bir şey var mı? Böyle ölü pixel sıkıntısı, gecikme sıkıntısı yaşatmayacak bir monitör yok mu ya kral?

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper Excalibur'un yeni bir modeli çıkmış galiba 3 ay önce 200Hz 1ms renk kalitsesi güzel deniliyor ama hiçbir yorum veya incelemeye rastlamadım. Aranızda bilen var mı alınır mı? Casper alınmaması yönünde bir sürü yorum gördüm ama nedeni hiçbir zaman yazılmamıştı. Monitör ayaklarında sorun olduğu söylenmişti. Bu modelini fiziksel olarak bir mağaza da inceledim, dayanıklı gibiydi. Excalibur E236FVC-D 23.6” Curved oyuncu monitör, dediğim monitör bu. Fiyat bakımından ucuz. Bu fiyat aralığında başka önerdiğiniz bir şey var mı? Böyle ölü pixel sıkıntısı, gecikme sıkıntısı yaşatmayacak bir monitör yok mu ya kral?
Alınmaz. Bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz?

cs2,lol,Ark suvival evolved ,Ark ascended gibi oyunlar

hiç böyle sorunları olmayan bi monitör var mı curved arıyorum normalde ama düz olsa da olur yeterki sorunu olmasın

cs2,lol,Ark suvival evolved ,Ark ascended gibi oyunlar

hiç böyle sorunları olmayan bi monitör var mı curved arıyorum normalde ama düz olsa da olur yeterki sorunu olmasın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

siz bu monitörü mü kullanıyorsunuz kullanıyorsanız satın aldıktan sonra size ulaşabileceğim bi yer var mı ayarları veya önerdiğiniz bişey var mı overdrive modunu yüksek yapmayı not aldım

Hayır gecikme değerleri iyi. Gelir gelmez OverDrive modunu yüksek yapın.

Kral senin önerdiğin bu monitörü aldım ışık sızma sorunu var bayağı hem de ve alt tarafı ısınıyor ben de günde 14-15 saat bilgisayar kullanıyorum.

Son düzenleme:
Kral senin önerdiğin bu monitörü aldım ışık sızma sorunu var bayağı hem de ve alt tarafı ısınıyor ben de günde 14-15 saat bilgisayar kullanıyorum.
Alt tarafının ısınması normal, orayı soğutabilen ucuz monitör yok. Işık sızması çıktıysa eğer gidin iade edin. Işık sızması tamamen şans işi, kronik vb. değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı