B bjk07 Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #1 Benim bilgisayarım Casper Excalibur G650. Sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2023
Benim bilgisayarım Casper Excalibur G650. Sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı?
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #2 bjk07 dedi: Benim bilgisayarım Casper Excalibur g650. sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mehpro dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video bu şekilde ise sizinki kaldırır diye düsünüyorum. bjk07 dedi: Benim bilgisayarım Casper Excalibur g650. sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Ama hangi ayarlarda oynatır bilemem.
bjk07 dedi: Benim bilgisayarım Casper Excalibur g650. sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et mehpro dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video bu şekilde ise sizinki kaldırır diye düsünüyorum. bjk07 dedi: Benim bilgisayarım Casper Excalibur g650. sistem özellikleri i7 8750H, GTX 1050. 8 GB da RAM var. Acaba EA FC 24 kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Ama hangi ayarlarda oynatır bilemem.
B bjk07 Decapat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 mehpro dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bu şekilde ise sizinki kaldırır diye düsünüyorum. Ama hangi ayarlarda oynatır bilemem. Genişletmek için tıkla... saol kral
mehpro dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bu şekilde ise sizinki kaldırır diye düsünüyorum. Ama hangi ayarlarda oynatır bilemem. Genişletmek için tıkla... saol kral
me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #4 bjk07 dedi: Sağ ol kral. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.