Excalibur G670 monitörü baş ağrısı yapıyor

unheil

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
chatGPT
Evet bu laptopta 2-3 saat takılınca gözlerim gün boyu ağrıyor ve beynim kafatasım patlıyor. Samsung TV'de saatlerce oyun oynayıp bir şeyler izliyorum başka bilgisayara bakıyorum hiçbir sorun yok. Sadece bu bilgisyar yapıyor. Gerçekten ne gibi bir sorun var?

Bana da oluyor, bazı monitörlerde gözüm kanlanıyor başım ağrıyor vs

Son düzenleme:
flux gibi bir uygulama indirip görüntüyü renkleri inanılmaz sarı bir gün ışığına çevirsem de, monitörden normalden biraz daha uzakta dursam da fayda etmedi. 2-3 saat takılıp oyun oynuyorum oyuncu laptopu diye. sonra gözüm başım patlıyor.

Monitör kavisli mi? Bana kavislide olmuştu mavi ışık filtresi vs işe yaramıyor. Monitörü sat başka al bence

Uzun süre ekrana bakmak zaten hali hazırda insana rahatsızlık verecektir. Bunun alternatif olarak A'sı yada B'si mevcut değil.

Ekran karşısında durduğunuzda saatlerinizi sadece kısıtlayabilirsiniz.

Oyun oynamıyorum herhangi bir iş ile ilgileniyorum diyorsanız Windows Gece Işığı uygulamasını kullanın, belli bir ölçüde azda olsa rahat ettirecektir.

Günlük ortalama 10 saat ekrana bakan biriyim, artık alıştım diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…