meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #21 Mhk05 dedi: Peki arkadaşlar ASUS'u TUF F15 modelli laptopu tercih etsek sorun yaşar mıyız mecburen arttırdık bütçeyi. https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506hc-hn054.html Genişletmek için tıkla... Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum.
Mhk05 dedi: Peki arkadaşlar ASUS'u TUF F15 modelli laptopu tercih etsek sorun yaşar mıyız mecburen arttırdık bütçeyi. https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-f15-fx506hc-hn054.html Genişletmek için tıkla... Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #22 meren361 dedi: Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu modelde sorun yok.
meren361 dedi: Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam bu modelde sorun yok.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #23 SEMIKAANCAKIR dedi: ASUS'ta; zarar vermediğin sürece evde takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını meren361 dedi: Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz A15'te var fakat F modellerinde öyle bir sorun yoktur hocam.
SEMIKAANCAKIR dedi: ASUS'ta; zarar vermediğin sürece evde takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını meren361 dedi: Bu ASUS modelinin de ısınma sorunu var diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyorsunuz A15'te var fakat F modellerinde öyle bir sorun yoktur hocam.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.224 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #24 Mhk05 dedi: Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını. Genişletmek için tıkla... Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta.
Mhk05 dedi: Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını. Genişletmek için tıkla... Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta.
meren361 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 227 Yer Trabzon,Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #25 Mhk05 dedi: Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını. Yanlış biliyorsunuz A15'te var fakat F modellerinde öyle bir sorun yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Mhk05 dedi: Öyle de bir gün servise göndermek zorunda kalırsam eğer adamlar anlamayacaklar mı açıldığını. Yanlış biliyorsunuz A15'te var fakat F modellerinde öyle bir sorun yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #26 SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman çünkü +8 RAM takviyesi ve ileride 1 veya 2 TB'lık HDD takmayı planlıyorum SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta. Genişletmek için tıkla... Bir de teşekkürler hocam bu fiyatta bulduğum daha iyi oldu hem daha ucuz hem de daha kaliteli zaten sadece epey üzerinden bakmayacaktım böyle fırsatlar denk gelir diye farklı sitelere de bakacaktım
SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta. Genişletmek için tıkla... İyi o zaman çünkü +8 RAM takviyesi ve ileride 1 veya 2 TB'lık HDD takmayı planlıyorum SEMIKAANCAKIR dedi: Zarar vermediğin sürece garantisi bozulmuyor ASUS'ta. Genişletmek için tıkla... Bir de teşekkürler hocam bu fiyatta bulduğum daha iyi oldu hem daha ucuz hem de daha kaliteli zaten sadece epey üzerinden bakmayacaktım böyle fırsatlar denk gelir diye farklı sitelere de bakacaktım
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 8 Temmuz 2021 #27 Excalibur alınmaz, arkadaşların attığı Asus'a bakmanızı öneririm.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #28 egeoz316 dedi: Excalibur alınmaz, arkadaşların attığı ASUS'a bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geride kaldınız çözdük işi https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bu alınacak zaten.
egeoz316 dedi: Excalibur alınmaz, arkadaşların attığı ASUS'a bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz geride kaldınız çözdük işi https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bu alınacak zaten.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #29 Mhk05 dedi: Hocam biraz geride kaldınız çözdük işi https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bu alınacak zaten. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Eğer bütçeniz varsa RAM ekleyebilirsiniz.
Mhk05 dedi: Hocam biraz geride kaldınız çözdük işi https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-fx506hc-hn011-intel-core-i5-11400h-8gb-512gb-ssd-rtx-3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000008SRHM?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Bu alınacak zaten. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Eğer bütçeniz varsa RAM ekleyebilirsiniz.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #30 Kralmelo dedi: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Eğer bütçeniz varsa RAM ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi ki ekleyeceğim +8 ile Dual Channel yapacağım biraz daha zaman geçtikten sonra 1 veya 2 TB HDD ekleyeceğim.
Kralmelo dedi: Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Eğer bütçeniz varsa RAM ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabi ki ekleyeceğim +8 ile Dual Channel yapacağım biraz daha zaman geçtikten sonra 1 veya 2 TB HDD ekleyeceğim.