M molofat Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #21 Hamza Ensar Sağlam dedi: Daha büyük geçmiş olsun. Abine laf anlatılmaz şimdi. İlk önce Intel'in genel işlemcilerinin sorunlarını anlatarak fanboyluğunu çürütmek lazım. Genişletmek için tıkla... İlle de casper veya monster diyor. Zor bi durumdayım açikcası. Msi sence alınır mı?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Daha büyük geçmiş olsun. Abine laf anlatılmaz şimdi. İlk önce Intel'in genel işlemcilerinin sorunlarını anlatarak fanboyluğunu çürütmek lazım. Genişletmek için tıkla... İlle de casper veya monster diyor. Zor bi durumdayım açikcası. Msi sence alınır mı?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.001 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #22 molofat dedi: İlle de Casper veya Monster diyor. Zor bir durumdayım açıkçası. MSI sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... MSI alınır. Monster da Clevo kasalar harici alinabilir.
molofat dedi: İlle de Casper veya Monster diyor. Zor bir durumdayım açıkçası. MSI sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... MSI alınır. Monster da Clevo kasalar harici alinabilir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #23 molofat dedi: İlle de Casper veya Monster diyor. Zor bir durumdayım açıkçası. MSI sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün.
molofat dedi: İlle de Casper veya Monster diyor. Zor bir durumdayım açıkçası. MSI sence alınır mı? Genişletmek için tıkla... MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün.
M molofat Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #24 Hamza Ensar Sağlam dedi: MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir?
Hamza Ensar Sağlam dedi: MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün. Genişletmek için tıkla... Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.001 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #25 Hamza Ensar Sağlam dedi: MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün. Genişletmek için tıkla... Paramiz daha çok israfa gidiyor desek daha doğru olur. molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat için RAM ve işlemcisi düşük.
Hamza Ensar Sağlam dedi: MSI alınır. Abin "paramız ülkemizde kalsın" kafasında. Bana kalırsa Casper aldır sonrada bozulsun bir güzel gününü görsün. Genişletmek için tıkla... Paramiz daha çok israfa gidiyor desek daha doğru olur. molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat için RAM ve işlemcisi düşük.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #26 Heunzey dedi: Paramiz daha çok israfa gidiyor desek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Abisinin hayal kırıklığı tatmin edici molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG STRIX nasıl olur sence?
Heunzey dedi: Paramiz daha çok israfa gidiyor desek daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Abisinin hayal kırıklığı tatmin edici molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... Asus ROG STRIX nasıl olur sence?
M molofat Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #27 Hamza Ensar Sağlam dedi: Abisinin hayal kırıklığı tatmin edici Asus ROG STRIX nasıl olur sence? Genişletmek için tıkla... Ryzene düşman
Hamza Ensar Sağlam dedi: Abisinin hayal kırıklığı tatmin edici Asus ROG STRIX nasıl olur sence? Genişletmek için tıkla... Ryzene düşman
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 23 Ekim 2021 #28 molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... GF kasalar ısınma sorunlu bu bütçedeki MSI'lar kötü attığımız ASUS'ya da GameGaraj'lara bakın
molofat dedi: Üniversiteye gececeğim bu sene, hediye olarak alıyor onu üzmek istemem. MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bu ürün hakkındaki düsüncelerin nedir? Genişletmek için tıkla... GF kasalar ısınma sorunlu bu bütçedeki MSI'lar kötü attığımız ASUS'ya da GameGaraj'lara bakın
M molofat Femtopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #29 messinicocugu dedi: GF kasalar ısınma sorunlu bu bütçedeki MSI'lar kötü attığımız ASUS'ya da GameGaraj'lara bakın Genişletmek için tıkla... MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor İkna edersem bunu alacağım.Sagolun. Casper zaten içime sinmemişti Pardon asusu alacam yanlis attim
messinicocugu dedi: GF kasalar ısınma sorunlu bu bütçedeki MSI'lar kötü attığımız ASUS'ya da GameGaraj'lara bakın Genişletmek için tıkla... MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor İkna edersem bunu alacağım.Sagolun. Casper zaten içime sinmemişti Pardon asusu alacam yanlis attim
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.001 Çözümler 25 23 Ekim 2021 #30 molofat dedi: MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ikna edersem bunu alacağım. Sağ olun. Casper zaten içime sinmemişti. Pardon ASUS'u alacağım yanlış attim. Genişletmek için tıkla... Şahsen bunu önermem fiyatına göre çok düşük parçalı. Ayrica kronik sorunuda varmış isinma sorunlu.
molofat dedi: MSI Katana GF66 11UC-236XTR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor ikna edersem bunu alacağım. Sağ olun. Casper zaten içime sinmemişti. Pardon ASUS'u alacağım yanlış attim. Genişletmek için tıkla... Şahsen bunu önermem fiyatına göre çok düşük parçalı. Ayrica kronik sorunuda varmış isinma sorunlu.