Excalibur G770 alınır mı?

Bütçe
15000

snmezbatuhan

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce G770 bu özelliklerle alınır mı? Aranızda kullanan ve şikayeti olan var mı veya başka alternatif önerebilir misiniz?

15.242 TL'ye denk geliyor.
  • 11. nesil Intel® Core™ i7 11800h işlemci.
  • FreeDOS
  • 15.6" FHD IPS 144Hz 45% 250nıt.
  • 16 GB DDR4.
  • NVIDIA® GeForce® RTX3050 Ti 4 GB 128 bit GDDR6.
  • 500GB M.2 SSD pcle 3.0 (PCI-e; okuma: 1750MB/s - yazma: 1630MB/s)

İfadeler: T21
Hayır alınmaz sistem özellikleri 1 tık daha düşük ama daha uzun ömürlü ve daha kaliteli bir bilgisayar tercih etmelisiniz.

Casper alınmaz. Bana göre. Neden olduğunu da kısaca özet geçeyim. Arkadaşımın Casper laptopu var. Biraz oyun oynadı. Oyndadığı da PUBG bu arada. Dedim bir bakayım kaç derece diye, işlemcime kolumu attım yanlışlıkla, o sırada kolum pişmiş anlayamadım. Yüksek ihtimalle o işlemci 90 derece falandı. Benim laptopum bile (HP 15-BS014NT) bile en fazla 85 derece görüyor

Forumda pek önerilmiyor. Ben seviyorum Casper'ı. Ürününü de kullanıyorum, bir sıkıntım yok. Isınma sorunu çok olacaktır bunu unutmayın.

Alınmaz. Kalitesiz ürün.

Bunları öneririm:

Forumda pek önerilmiyor. Ben seviyorum Casper'ı. Ürününü de kullanıyorum, bir sıkıntım yok. Isınma sorunu çok olacaktır bunu unutmayın.

Bende seviyorum kaliteli marka bence tek sorunu eskiden yaptığı hatalar yüzünden insanların ön yargılı olması.

Şu an kullanıyorum. Memnunum.

Bende seviyorum kaliteli marka bence tek sorunu eskiden yaptığı hatalar yüzünden insanların ön yargılı olması.
Bilgisayarları güzel, X400'e sahip kardeşim. Isınma var yok diyemeyeceğim. Telefonları hiç iyi değil bunu asla tartışamam. Ama bilgisayarları gerçekten iyi. (şahsi düşüncemdir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…