Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Kasım 2021 #11 snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biraz olsun ısı değeri düşebilir. Yine de ısınır. Sebebi laptop olması, parçaların iç içe olması. Her laptopta olur bu, Casper'a özgü değil.
snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Biraz olsun ısı değeri düşebilir. Yine de ısınır. Sebebi laptop olması, parçaların iç içe olması. Her laptopta olur bu, Casper'a özgü değil.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #12 snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır çözemezsiniz. Maalesef. Xeonayp dedi: Biraz olsun sıcaklık değeri düşebilir. Yine de ısınır. Sebebi laptop olması, parçaların iç içe olması. Her laptopta olur bu, Casper'a özgü değil. Genişletmek için tıkla... O laptop ise diğerleri ne?
snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır çözemezsiniz. Maalesef. Xeonayp dedi: Biraz olsun sıcaklık değeri düşebilir. Yine de ısınır. Sebebi laptop olması, parçaların iç içe olması. Her laptopta olur bu, Casper'a özgü değil. Genişletmek için tıkla... O laptop ise diğerleri ne?
N Noqx Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 658 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Kasım 2021 #13 Ben bilgisayarı 40dakika stres testine soktum en fazla 80 derece idi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Kasım 2021 #14 snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu almayın, ilk mesajlarda size uygun çok çok daha kaliteli önerilerde bulundum.
snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Onu almayın, ilk mesajlarda size uygun çok çok daha kaliteli önerilerde bulundum.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #15 Monster alabilirsiniz en azından bilgisayar elinizde kaldığı zaman teknik servisi yardımcı olacaktır.
Monster alabilirsiniz en azından bilgisayar elinizde kaldığı zaman teknik servisi yardımcı olacaktır.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Kasım 2021 #16 snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin bakalım.
snmezbatuhan dedi: Isınma problemini harici fan alarak çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin bakalım.
S snmezbatuhan Zeptopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #17 Game garaj güvenilir midir, servis bakımından? Fazla bilgim yok bu konularda, ilk kez duyuyorum bunu da.
Game garaj güvenilir midir, servis bakımından? Fazla bilgim yok bu konularda, ilk kez duyuyorum bunu da.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 19 Kasım 2021 #18 @yaraliordek Her Laptop ısınır demek istedim. Yanlış birşey dediğimi düşünmüyorum .
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #19 Xeonayp dedi: @yaraliordek her laptop ısınır demek istedim. Yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum . Genişletmek için tıkla... Her laptop ısınır. Ama Excalibur ve Monster sizi de ısıtır.
Xeonayp dedi: @yaraliordek her laptop ısınır demek istedim. Yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum . Genişletmek için tıkla... Her laptop ısınır. Ama Excalibur ve Monster sizi de ısıtır.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 19 Kasım 2021 #20 snmezbatuhan dedi: GameGaraj güvenilir midir, servis bakımından? Fazla bilgim yok bu konularda, ilk kez duyuyorum bunu da. Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir. Attığım modeli MSI kasa kullanıyor. Yani MSI soğutması var. Excaliburdan kat kat daha iyi.
snmezbatuhan dedi: GameGaraj güvenilir midir, servis bakımından? Fazla bilgim yok bu konularda, ilk kez duyuyorum bunu da. Genişletmek için tıkla... Gayet iyidir. Attığım modeli MSI kasa kullanıyor. Yani MSI soğutması var. Excaliburdan kat kat daha iyi.